Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrecona123

3 lata z prostownica...mozemy mowic w ogole o jakiejs regenracji???

Polecane posty

Gość pokrecona123

tak sie sklada ze mam wlosy krecone, no i systematycznie je prostowałam, i wlosy oczywiscie tak jak mozna sie spodziewac w najlepszej kondycji nie sa... co polecacie aby moje włosy powróciły do jakiegos normlanego stanu??

przede wszystkim przestań prostować włosy. zainwestuj w dobry szampon (ja uzywam regenerujacego vichy) i odzywki - duzo odzywek, te robione w domu i ja uzywam naturia miod i cytryna - calkiem niezla

Gość ja polecam Ci
jedwab. mi pomogl. bardzo szybko :)

tak kup sobie szampon i odzywke w spryskiwaczu firmy gliss kur z jedwabiem. to pomoze. ja tez prostuje od trzech lat a teraz juz malo bo ladnie sie blytszcza po tym i wyglada to dobrze

Gość milka30
Bezapelacyjna jest maseczka WAX ,ktora dziala na zasadzie henny i wnika gleboko w cebulki.Robi sie ja na cieplo,co 5 dni.ja uzywam jej miesiac i moja fryzjerka zauwazyla juz kolosalna roznice w wygladzie moich wlosow.naprawde polecam.Kupuje sie ja w aptece ;)

tak samo,mam kręcone włosy, orstuje juz od 4 lat, i sa super, uzywam wygladzającego szamponu z fructisa, takiej samej odzywki do spłukania, potem shaume w sprayu i jak susze to jedwab i są super,a jak chce miec ładne kręcone, to szampon i os\\dzywka do kręconych włosków, a jak suszę, wgniatam torszke kremu nivea do włosów

Hej, ja tez prostowałam włosy no i czasami zdaza mi sie je teraz przeprostowac, ale uzywam odrzywki WAX i sa zdrowiutkie, polecam :)

No ja właśnie też prostuję włosy już dłuższy czas. I zaczęłam stosować jedwab w płynie. Na prawdę ładnie się po nim błyszczą włosy, są zdrowsze i nie puszą się za bardzo. No ale i tak prostować nadal muszę...