Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neostrada koszmar

mam problem z nesotradą

Polecane posty

Gość neostrada koszmar

Od ponad miesiąca korzystam z neostrady - codziennie,kilka razy dziennie zrywa mi połączenie z netem. Podpisałam umowę na 3 lata ale w takim przypadku skoro jakośc tej usługi jest mierna, zamierzam zerwac tą umowę . Czy ktoś tez tak miał? też takzrobił??

Gość ja ma neostrade od 3 lat
i nigdy nie bylo z nia zadnych problemów :):D

Gość spacja bredzisz
Neostrada to jedno z najlepszych łącz w Polsce.

Gość neostrada koszmar
korzystałam wcześniej z połączenia radiowego,ale strony otwierały sie wolno,ale jednak dostęp do internetu był. Teraz jest fatalnie:( Gdyby nie ta umowa 3 letnia, zrezygnowałabym z neostrady,ale nie wiem czy moje zarzuty co do jakości usługi zostaną uwzględnione przy rozwiązaniu umowy?

oczywiście:O ja pozegnałam ją rok temu i w koncu mam codziennie net....wczesniej nie miałam tak a jak chciałam ich prosic o pomoc to nic nie wiedzieli i w dupie mieli moj problem

Gość natia bredzisz
Jeśli nie ma warunków technicznych wymaganych przez neostradę, to można zerwać umowę.

Gość neostrada koszmar
dlaczego miałabym płacic za coś z czego nie korzystam? a jakośc usługi jest fatalna?:( dzwniłam kilka razy do TPSA, miał przyjechac technik i...nic sie nie dzieje:( nie ma poprawy i mam ciagle komunikaty " Twoja usuługa została odłączona", "Nie maożna nawiązac połączenia"albo..."przeciążenie w sieci":(

Gość natia bredzisz
A z jakiej przyczyny chciałaś zerwać umowę?

współczuję.....3 lata się z nimi męczyłam....teraz mam ich głeboko gdzieś:)

Gość natia bredzisz
Jeśli zrywasz bez przyczyny - płacisz karę. Jeśli neo ci nie działa - zrywasz bez konsekwencji. Czy to przekracza twoje możliwości peprcepji?

Gość neostrada koszmar
skoro mam codziennie problemy z dostepem do internetu, korzystając z niego co chwile mi zrywa połączenie - to co mi po takim łączu??

ja tez mam neostrade... i jestem zadowolona , w ciagu 3 lat tylko raz wysiadla :)

Gość neostrada koszmar
z moja percepcją jest OK, :) tylko pytam - czy ktoś z Was też zerwał umowe z przyczyny lężącej po stronie TPSA, przyczy technicznej?

Gość natia bredzisz
Po co tak demonizujesz tą Tepse. Jeśli po stronie klietna są za słabe parametry na neo, to umowę rozwiązują bez kłopotów.

Gość neostrada koszmar
mam nowy komputer (od ok 6 m-cy), więc parametry jego są dobre. Gdyby było cos nie tak z komputerem to pewnie nie mogłabym nawiązac w ogóle połączenia. A dzieje się tak,że korzystam z netu godzinę-dwie i zrywa połączenie, wiec to chyba wina TPSA?

Gość dobrej baletnicy
to i czołg miedzy nogami nie przeszkadza :-p