Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczyna...

gwałt

Polecane posty

Gość młoda dziewczyna...

Jestem załamana, nikt o tym nie wie. Kilka dni nie chciało mi się czekać na autobus i poszłam na stopa, zatrzymał się jakiś facet. Wydawał się miły, ale jak się później okazało nie był miły. Bałam się i wstydziłam komukolwiek o tym powiedzieć. I tak by pewnie ze mnie zrobili dziwkę, zresztą nawet niewiem kto to był, i tak by go nie złapali.

Gość anteczka
jak sobie z tym radzisz? masz kogos zaufanego komu mogłabys o tym powiedziec?? radze ci isc do lekarza zeby nie było niespodzianek...

Gość młoda dziewczyna...
nie mam nikogo komu mogłabym to powiedziec, a do lekarza sie wstydze isc

Gość mam pytanie....
Jak byłaś ubrana tamtego dnia? Czy aby nie zachowywałaś się prowakacyjnie?

Gość młoda dziewczyna...
normalnie bylam ubrana, ja nie chodze jakas wypindrzona,

ale tutaj nie ma sie czego wstydzic... musisz isc w celu wyeliminowania jakichkolwiej chorob a nawet ciazy! z tym nie ma zartow... a jaki okres czasu minal od tego zdarzenia?

Gość Aniula17
Czy to ważne jak była ubrana?? To nie jej wina! Mogła iść nawet bez majtek a nikt nie miał prawa jej dotknąć!

Gość prowokejszyyn
gdyby naprawdę laskę coś tak straznego spotkało, długo jeszcze nie byłaby w stanie pisać tak "na chłodno" o ttym, bez emocji.. ładnie tak zabawiać się być może czyimiś uczuciami? może ktoś naprawdę to przeżył a ty sobie jaja robisz:o

Gość właśśśśśnie
Jak mnie wkurwiają takie pytania..... Jak była ubrana! Co za idiota mógł to napisać!

Gość młoda dziewczyna...
minął miesiac, ale mnie to niby dobija ale jakby ja to wypieram ze swiadomosci,

Gość realne az do bolu
zaplacilas duupa za podwiezienie, wiec gdzie tu gwalt. przydala by sie wizyta u lekarza, bo lepiej byc zawstydzonym i zywym, niz bardzo milym trupem, bo cholera wie to gosci mogl miec na kutasie jak lubi przygody przydrozne

Gość Aniula17
Panie elegancki... co to za reguła jak była ubrana?? Ty sie dobrze czujesz??? Nikt nie miał prawa jej dotknąć...kurwa ładnie nasrane w głowie niektórzy mają.... Napisałam tak, żeby powiedzieć że nieważny jest ubiór.. To jest jej ciało i nikt nie może go dotykać bez naszej zgody!

Gość mam pytanie....
Nie wiem po co te wyzwiska. Rozmawiajmy kulturalnie. Prawda jest taka, że duża część gwałtów jest prowokana przez kobiety. Kobieta swoim wyglądem i zachowaniem sama dąży do stosunku, po czym nagle zmienia zdanie i nazywa zbliżenie gwałtem. Oczywiście nie mówię, że jest tak zawsze. Nie mam zamiaru usprawiedliwać gwałcicieli.

Gość mam pytanie....
:o ja jak ide 'na stopa" to sie ładnie maluje,jem mentosa i czyszcze uszy :D aaa i majtek nie zakladam:-p

Gość prowokejszyyn
poczytała jeszcze jakieś poradniki jak sobie radzić po gwałcie "wypieram ze świadomości...".. jasssne. co za podręcznikowy język, pogrążasz się. swoją drogą - jak głupim trzeba byc aby wsiadać obcemu facetowi do samochodu:O przecież zasadniczo samotnie łapiąc stopa nasuwa się wniosek o zamiarach takeij panny. może nie zamiarach, ale chęciach. gdzie wy mieszkacie?

realne az do bolu az zal komentowac to co piszesz.... oby Ciebie nawet posrednio to nie spotkalo... a jak masz takie zdanie to moze sobie daruj z takimi komentarzami i zachowaj je dla siebie

Gość właśśśśśnie
Bo faceci są jak zwierzęta, zobaczą kawałek nagiego ciała i od rasy się rzucają i co więcej mają do tego prawo, tak?

Gość Aniula17
wsiadać do auta nieznajomemu - to jest głupota... A ile masz lat młoda dziewczyno??

Gość saab
taaaa..... najlepiej napiszcie jej ze to i tak jej wina... przegrala zycie... a facte godny podziwu co? owszem mogla sie liczyc z ryzykiem. zgadzam sie ale to zadne usprawiedliwienie dla kogos kto ingeruje w cialo kogos innego

Gość tak faceci maja do tego prawo
bo jestesmy wzrokowcami :-p

Gość saab
ja takiego faceta poddalabym kastracji trzeba panowac nad soba to nie epoka kamienia lupanego

Gość Aniula17
Fajny masz tok myślenia...

Gość realne az do bolu
mila darkWater jesli dziewucha wlazi do samotnie jadacego faceta to musi miec umysl debilki zeby nie przewidziec ze zycie to nie jebajka, tylko boj, pomysl realnie

Gość posterunkowy Waleń
tak jest,czekamy na zgloszenie :D

Gość posterunkowy Waleń
hej panie Elegancki - chcesz po pysku za wyzwiska ?

Gość prowokejszyyn
po takim czasie nikt nie udowodni że to był gwałt. równie dobrze mogła się panienka przespać z goście, teraz jej coś nie pasi i stwierdza ze go o gwałt oskarży. kto uwierzy? bez przesady.. i tak umorzą a braku dowodów

Gość Aniula17
popierdolony jesteś

ale ja jej nie usprawiedliwiam i zgadzam sie ze nie powinna wsiadac... ale to z kolei nie usprawiedliwia jego i takie gadanie po fakcie ze \"co by bylo gdzyby\" tez raczej nie pomoze stalo sie

Gość Aniula17
kurwa az mnie wzdrygło panie elegancki... dobrze sie czujesz.!? spierdalaj z tego topa