Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacekkkkkkkk

zauwazylem jedna prawidlowosc, im jestem chamski dla dziewczyn tym wiecej lgnie

Polecane posty

Gość jacekkkkkkkk

do mnie..

Gość g...o prawda
jw

Gość jacekkkkkkkk
arogancki i zarozumialy to tez je kreci

Gość dzikasssss
moze i nimfomanki na to lecą.. bo one po prostu MUSZĄ zdobyć faceta nie ważne jak. ja osobiście nie zwróciłabym uwagi.

Gość w jakim środowisku
Ty się obracasz, autorze???!! Brrrrrrrrr!

Gość no ale Kogo Ty przyciągasz
takim sposobem, na pewno nie normalne dziewczyny ;) bo normalnej dziewczyny na chamstwo nie poderwiesz

Gość jacekkkkkkkk
normalne dziewczyny to lubia wola to niz jakiegos idiote pseudo romantyka trzeba byc maczo i miec jaja a nie sie płaszczyć przed babą

Gość kika0811
czytałam już nie jedne Twoje wypowiedzi na tym forum i stwierdzam, że jesteś cha..m do potęgi, o nienormalnych poglądach. a jeśli dziewczyna zwraca na Ciebie uwagę, to musi być w Tobie albo bezgranicznie zakochana, albo poprostu głupia. Żadna ceniona się dziewczyna, nie zwróci uwagi na kogoś takiego jak Ty, a z pewnością nie zaimponują ją Twoje bezczelne odzywki. :(

Jacek :D Ty mi nie wmawiaj proszę, że ja lubię chamstwo, bo się pokłócimy ;) no jeśli chcesz być maczo, to sobie bądź :p taki kogucik, smieszne to w oglądaniu, ale niech Ci będzie ;)

Gość jacekkkkkkkk
mam bardzo duze powodzenie u mnie na uczelni zdziwilabys sie jak duze..

na uczelni.. a moze to jest na zasadzie \"łapaj co zostało?\" ;) kiedy facet jest chamski dla mnie odpłacam mu tym samym..albo robię z niego głupka.

Gość kika0811
dorośnij wkącu! TY jesteś chamski dla dziewczyn, a co by było, gdyby to Twoja laska była beszczelna wobec Ciebie?

Gość kika0811
imponowałoby Ci to?

Gość ten tu znowu
Normalnie juz widze te okrzyki radosci na twoj widok:O Nawet na kafeterii masz szerokie grono wielbicielek:O:P

może to studia psychologiczne ? :p i te dziewczyny żyją przeczuciem ;) że Twoje chamstwo i cynizm to tylko osłona skrywająca wrażliwego człowieka ;) gorzej jak nie masz drugiego dna :p

Gość ZakochanaNie
bo jest defekt w psychice niektorych kobiet- uparcie i wiernie wierza, ze dla niej, tej jedynej( w ich mniemaniu) ( zmienisz sie), zmieni sie charakter takiego delikwenta, ktory zawsze byl skonczonym irytujacym chamem, ktory zachowuje sie jak rozkapryszony bachor i jest kompletnie nietolerowany przez wiekszosc otoczenia, przyjaciol taka misja, zmienianie niegrzecznego chlopca,w kogos bardziej okielznanego ... z niegrzecznym facetem nie sposob sie nudzic, moze dlatego tak wiele kobiet wybacza nawet ponizanie z jego strony, i cala game jego zachowan / przeciez On kocha, ale jest jaki jest ;)

Gość jacekkkkkkkk
no wlasnie, doda tez jest chamska a tak naprawde to wrazliwa i ciepla dziewczyna...

masz racje, ale doda za to chamstwo bierze kase jej chamstwo to image na sprzedaz

Gość jacekkkkkkkk
i najwazniejsze ze sie dobrze sprzedaje z korzyscia dla niej

Gość gość
Bzdura. Sam z natury jestem uszczypliwy wobec ludzi (już kilka mi to wytknięto) a jakoś nie zauważyłem bym miał zbytnie powodzenie u kobiet. Tu nie chodzi o bycie chamskim a o bycie pewnym siebie, zdecydowanym czy lubiącym przejmować inicjatywę. Osoby takie często też bywają nieco chamskie i uszczypliwe. Ale to nie jest pożądaną cecha wierzcie mi. Ja akurat jestem tylko chamidłem i nic po za tym. Jak ktoś mi cos wygarnie to nagle chowam głowę w piach.

Gość gość
Mężczyźni wiecznie mylą pewność siebie,umiejetnosc przejmowania inicjatywy,zdecydowanie i tak dalej ze zwykłym buractwem. No ale jak ktoś tego po prostu nie ma,to jest właśnie zwykłym chamem.