libеd 4 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Libed napisał: moglabys chociaz udawac ze to nie ty ale zasob slownictwa tak ubogi ze te same zdania powtarzasz na obu nickach Zajmij się widmokami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 2 godziny temu ja nie moge, co za bezmozgi, wszystko im mozna wcisnac, nic tylko w uja robic nieustannie jak to Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: obiektywnie brzydsza od tej drugiej dlatego pewnie udawala ze jest nia ale obje maja straszny ten makijaz zwlaszcza brwi o szerokosci 3cm Krejzi boi ci się pokazać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: obiektywnie brzydsza od tej drugiej dlatego pewnie udawala ze jest nia ale obje maja straszny ten makijaz zwlaszcza brwi o szerokosci 3cm To jest kwestia gustu, ta Marta nie jest w moim typie ale nie twierdzę że jest brzydka, Obiektywnie nawet dość urodziwa ale się szpeci nadmiernie napompowanymi ustami, brwiami jak doklejane, tatuaże i inne takie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: ja nie moge, co za bezmozgi, wszystko im mozna wcisnac, nic tylko w uja robic nieustannie jak to Klaudiusz Byku wbijaj do odleżyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu Ja nie mam malowanych brwi, nie muszę bo mam naturalne ciemne i nie lubię grubych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libеd napisał: Byku wbijaj do odleżyny lepiej ty, podobno lubisz duze dicki mocno pchajace po sam korek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: To jest kwestia gustu, ta Marta nie jest w moim typie ale nie twierdzę że jest brzydka, Obiektywnie nawet dość urodziwa ale się szpeci nadmiernie napompowanymi ustami, brwiami jak doklejane, tatuaże i inne takie.. Masz małego pena świniak chrum chrum xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: lepiej ty, podobno lubisz duze dicki mocno pchajace po sam korek xD Może jednak rozważysz ignorowanie odleżyny Edytowano 2 godziny temu przez libеd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 196 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libеd napisał: Masz małego pena świniak chrum chrum xD Patologia. Kto ci wypisuje recepty? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa i Anastazja tak 11 Napisano 2 godziny temu Doombo wpadaj do mnie na kwadrat mi oblodzic kochanie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Patologia. Kto ci wypisuje recepty? 🫢 Łysa ty nie w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, libеd napisał: Łysa ty nie w pracy Ty jesteś moon czy widmo? Edytowano 2 godziny temu przez NyxN1ght 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, libеd napisał: Zajmij się widmokami xD no ale ty jestes widmokiem w spodnicy ta sama mitomania i to ty pierwsza przypominam robilas moje podszywy i lazilas za mna z kolega z wroclawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu Moon mi mówił, że to nie jest jego konto, ale może to widmok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, libеd napisał: Krejzi boi ci się pokazać xD tak dokladnie bo moon ci tak powiedzial zaraz po tym jak powiedzial ze nie jest w zadnej francji a dwa dni pozniej znalazl ja na francuskim czacie podobno i poznal po awatarze bo uwaga w awatarze ma kolor stroju kapielowego ze strony producenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: no ale ty jestes widmokiem w spodnicy ta sama mitomania i to ty pierwsza przypominam robilas moje podszywy i lazilas za mna z kolega z wroclawia Tadziu Moon sra na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Ty jesteś moon czy widmo? Skończ "klaudia" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 2 godziny temu troche wiecej tu intrygujacych osob chcacych namącic oprocz Moona i Klaudiusza wiec trza brac pod uwage rozne opcje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, libеd napisał: Byku wbijaj do odleżyny i to nieudolne sugerowanie dumbo zeby poszla do lezaka i odczepila sie od moona to tez pewnie bicu robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu Stawiam na świniaka lub widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Ty jesteś moon czy widmo? I priw sprawdz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libеd napisał: Tadziu Moon sra na ciebie musisz się zabić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu A najbardziej bekowe jest jak libed pisze do tego podszywa jak do kobiety, bo myśli, że to ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: I priw sprawdz Mam zablokowane wszystkie privy, tylko wykop działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Moon mi mówił, że to nie jest jego konto, ale może to widmok. to twoje konto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Stawiam na świniaka lub widmo. Wyglądasz ok ale na twarzy jesteś bardziej ulana niż ja to na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu Na kafe już nie koresponduje z nikim, więc nie będę czyścić skrzynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Wyglądasz ok ale na twarzy jesteś bardziej ulana niż ja to na pewno Jak Marcia wstawi foto z kolejną koleżanką to też nią będę. Ale ty głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 2 godziny temu ktos, kto to robi ma beke z chaosu i nieustannych oskarzen i tego, ze nikt nie moze ze 100% pewnoscia odkryc kim jest xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach