Klaudius Meridius Decidus 14 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Z ciebie, bo w końcu wydało się kim jesteś A Ty napiszesz do tej Marty w końcu czy tylko w gadce taki odważny? Na pewno masz pełno fejk kont,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 4 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Aniu, ale wtopę zaliczyłaś.. Nie pisalas aby kiedy żeś Ania???, Tak, nawet miała konto Ana na wykopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 4 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Klaudius Meridius Decidus napisał: A Ty napiszesz do tej Marty w końcu czy tylko w gadce taki odważny? Na pewno masz pełno fejk kont,. Nie mam żadnego konta na insta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: Tak, nawet miała konto Ana na wykopie Nom Ana de Armas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 minuty temu Marta tu kiedys byla i pisala do pravola, ze jak nie przestanie tu o niej pisac, to swojego chlopaka na niego nasle i mu wpieerdoli, czy cos takiego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 37 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Bodnarajca napisał: Zastanawiałeś się kiedyś po co jedzie do Paryża albo opitalać pały za kasę albo za samą kasą. Pewnie po męża ale musi wrócić na ziemię bo jest bełkoczący Lipedź po szkole specjalnej i to wszystko na co ją stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 minuty temu a potem ze ma foto sesje i znika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 4 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Nie ma mnie na żadnej focie z kroplą tępy świniaka, bo już dawno bym zadbała żeby usunęła gdyby takie foto istniało A co byś jej powiedziała? Marta usuń to foto bo przez wiele lat się podawałam za ciebie i nie chce żeby mnie zobaczyli moi przyjaciele z kafeterii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 39 Napisano 1 minutę temu 5 minut temu, Bodnarajca napisał: Zastanawiałeś się kiedyś po co jedzie do Paryża albo opitalać pały za kasę albo za samą kasą. No przecież, bo kto normalny jeździ po świecie co nie ogór Wiadomo, że podejrzane Porządni ludzie siedzą na swoich wioskach całe życie jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść Boże 4 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Pasztetowa deluxe napisał: Marta tu kiedys byla i pisala do pravola, ze jak nie przestanie tu o niej pisac, to swojego chlopaka na niego nasle i mu wpieerdoli, czy cos takiego xD To byłeś ty schizolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, szczęść Boże napisał: A co byś jej powiedziała? Marta usuń to foto bo przez wiele lat się podawałam za ciebie i nie chce żeby mnie zobaczyli moi przyjaciele z kafeterii Mogę się przecież nie zgodzić na publikowanie moich zdjęć i mam takie coś w pracy i na uczelni podpisane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 205 Napisano przed chwilą 6 minut temu, Bodnarajca napisał: Zastanawiałeś się kiedyś po co jedzie do Paryża albo opitalać pały za kasę albo za samą kasą. Chcesz zebym zrobiła kolaż z tym cytatem, twoja mało urodziwa twarzą i wyslala twojej żonce Januszu? Czy od razu do córeczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: Pewnie po męża ale musi wrócić na ziemię bo jest bełkoczący Lipedź po szkole specjalnej i to wszystko na co ją stać. Jakby każdym miejscu na świecie, mężòw było mało. Męża za kasę i dorobić się szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, NyxN1ght napisał: Nie ma mnie na żadnej focie z kroplą tępy świniaka, bo już dawno bym zadbała żeby usunęła gdyby takie foto istniało No ma pewno ej kropla usuwaj bo mam przypał bo podawałam się za ciebie kilka lat. Tak było nie zmysłami xD Kilka razy ja w życiu spotkałaś? Założenia si że to twoja rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano przed chwilą (edytowany) tak oczywiscie, ze to bylem ja i jestem schizolem, i podawalem sie za marte i pisalem zebys sie ode mnie odpieerdolil bo inaczej nasle na ciebie mojego kochanka i ci reszte zeebow wybije szczerbolu Edytowano przed chwilą przez Pasztetowa deluxe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 38 Napisano przed chwilą Przed chwilą, przelot napisał: kolaż z tym cytatem takie kolaże są dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach