Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dark Prince

Ja lubie mieć tajemnicę tylko dla siebie

Polecane posty

1 minutę temu, Dark Prince napisał:

Aniu, ale wtopę zaliczyłaś.. 

Nie pisalas aby kiedy żeś Ania???,

Tak, nawet miała konto Ana na wykopie

Przed chwilą, Klaudius Meridius Decidus napisał:

A Ty napiszesz do tej Marty w końcu czy tylko w gadce taki odważny? Na pewno masz pełno fejk kont,.

Nie mam żadnego konta na insta 

• Haha 1

Przed chwilą, szczęść Boże napisał:

Tak, nawet miała konto Ana na wykopie

Nom Ana de Armas.

Marta tu kiedys byla i pisala do pravola, ze jak nie przestanie tu o niej pisac, to swojego chlopaka na niego nasle i mu wpieerdoli, czy cos takiego xD

3 minuty temu, Bodnarajca napisał:

Zastanawiałeś się kiedyś po co jedzie do Paryża albo opitalać pały za kasę albo za samą kasą.

Pewnie po męża ale musi wrócić na ziemię bo jest bełkoczący Lipedź po szkole specjalnej i to wszystko na co ją stać. 😁

1 minutę temu, NyxN1ght napisał:

Nie ma mnie na żadnej focie z kroplą tępy świniaka, bo już dawno bym zadbała żeby usunęła gdyby takie foto istniało 😄

A co byś jej powiedziała? Marta usuń to foto bo przez wiele lat się podawałam za ciebie i nie chce żeby mnie zobaczyli moi przyjaciele z kafeterii 

• Haha 1

5 minut temu, Bodnarajca napisał:

Zastanawiałeś się kiedyś po co jedzie do Paryża albo opitalać pały za kasę albo za samą kasą.

No przecież, bo kto normalny jeździ po świecie co nie ogór 🤣🤣🤣 Wiadomo, że podejrzane 🤣🤣🤣 Porządni ludzie siedzą na swoich wioskach całe życie jak ty 🤣🤣🤣

2 minuty temu, Pasztetowa deluxe napisał:

Marta tu kiedys byla i pisala do pravola, ze jak nie przestanie tu o niej pisac, to swojego chlopaka na niego nasle i mu wpieerdoli, czy cos takiego xD

To byłeś ty schizolu

Przed chwilą, szczęść Boże napisał:

A co byś jej powiedziała? Marta usuń to foto bo przez wiele lat się podawałam za ciebie i nie chce żeby mnie zobaczyli moi przyjaciele z kafeterii 

Mogę się przecież nie zgodzić na publikowanie moich zdjęć i mam takie coś w pracy i na uczelni podpisane 😄

• Haha 1

6 minut temu, Bodnarajca napisał:

Chcesz zebym zrobiła kolaż z tym cytatem, twoja mało urodziwa twarzą i wyslala twojej żonce Januszu? Czy od razu do córeczki ?

Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał:

Pewnie po męża ale musi wrócić na ziemię bo jest bełkoczący Lipedź po szkole specjalnej i to wszystko na co ją stać. 😁

Jakby każdym miejscu na świecie, mężòw było mało. Męża za kasę i dorobić się szybko. 

2 minuty temu, NyxN1ght napisał:

Nie ma mnie na żadnej focie z kroplą tępy świniaka, bo już dawno bym zadbała żeby usunęła gdyby takie foto istniało 😄

No ma pewno ej kropla usuwaj bo mam przypał bo podawałam się  za ciebie kilka lat. Tak było nie zmysłami xD

Kilka razy ja w życiu spotkałaś? Założenia si że to twoja rodzina 

tak oczywiscie, ze to bylem ja i jestem schizolem, i podawalem sie za marte i pisalem zebys sie ode mnie odpieerdolil bo inaczej nasle na ciebie mojego kochanka i ci reszte zeebow wybije szczerbolu 😄

Edytowano przez Pasztetowa deluxe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się