Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsstydzonaaaa

sutki

Polecane posty

Gość zawsstydzonaaaa

Mam na sutkach takie krostki z białą gęstą wydzieliną - jakby pryszcze :o Czym to może być spowodowane i jak sie tego pozbyć? Dodam, że nie mam w ogole problemów z tradzikiem, stosuje dosc dlugo tabletki antykoncepcyjne. Poza tym jakis miesiac temu na lewym sutku pojawiła się tak jakby dziurka, jest coraz większa, na prawym też zaczyna się robić :o

Gość poposd
ja piernicze to normalne i sie tego nie wyciska jak pryszczy

Gość zawsstydzonaaaa
Nie wyciskam tego... Noramlane? Moze...ale na pewno nie w takiej ilosci, od jakis 4 miesiecy mam po prostu wysyp, wyglada to nieestetycznie :o

Gość ja tez ja tez...
to idz do lekarza, moze on cos poradzi.

Gość poposd
skoro cie to niepokoi czemu nie pojdziesz do specjalisty powie czy to normalne czy nie

Gość zawsstydzonaaaa
Troche glupio mi isc z czyms takim :o Zasadniczo nie bylby to rpoblem, ale wiekszosc z tych krostek robi sie taka szpiczasta i ta wydzielina jest cholernie widoczna :(

Gość mUcia -*
wiec tymbardziej lec do lekarza! specjalisty! Chyba nie chcesz miec czegos takiego do konca zycia! Zdrowie jest wazniejsze od twojego wstydu!!

Gość yyyy
o boshe dziewczyno idz do lekarza nie chce zamartwiac ale jesli z sutka wydobywa sie jakas wydzielina mozesz miedz guzka Nie zartuje :( idz czym predzej!!!