Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

americanos

Pierwszy RAZ

Polecane posty

witam witam powiedzcie mi dziewczyny jak to u was jest ..ze podczad pierwszego razu was bolało...leciała krew czy totalny luzik....i wszystko było ok..gdyz mnie troszkuuuu bolało;/

Gość yyyyyyyyyyyyy
mnie tez troszke bolalo i troszke krewki bylo.

bolało jak c*h*o*l*e*r*a* ale nie było krwii ...zalezy od typu błony...mimo bólu i tak z usmiechem wspominam 1 raz... bylo super mimo to

Gość anteczka
mnie tez troszke bolało ale wspominam wspaniale swoj 1 raz :) jak sobie przypomne kilka akcji to smiać mi sie chce...no super no :)

ja nie mialam ani kropelki krwi troche bolalo ale mysle ze to nie blona tylko male nawilzenie wtedy

mnie tez troche bolalo, bo sie balam ale mimo to teraz jak nie jestem maksymalnie rozluzniona to czuje jakis tam bol ale tylko na poczatku. Jak jest odpowiednie nawilzenie to nie boli nic a nic.:);)

Gość anteczka
no własnie ja przy wprowadzaniu czasem czuje jeszcze taki lekki ból moze to z tego wględu ze nie mamy okazji kochac sie regularnie i to doiero nasze początki i ktorys tam raz ale i tak jest super :) a jakie pozy sprawiaja wam najwiecej przyjemnosci ?? bo mnie zdecydowanie na jeźdzca az mam uderzenia gorąca hehe

a ja lubie misjonarska, na łyzeczki, i nie wiem jak ona sie nazywa, acet siedzi a ja na nim przydem, nie wiem czy to tez sie zalicza do jezdzca.

Gość Beatrycze*
to lotos :) kwiat lotosu :) na jezdzca chłopak lezy na plasko przewaznie

Gość anteczka
:)

Gość anteczka
mnie tez własnie nazwa uciekla z glowy dzięki Beatrycze :)

super... dzieki za wypowiedzi8 wasze... mnie tez troszku bolało no i troche krewki było..ale dzis juz jest gitara..... pozdrawiam....:)