Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Tak mi się wydaje przynajmniej. Na takiej podstawie, że dla mnie rok czasu to wcale nie jest tak długo, czas mi leci bardzo szybko, jesień, zima, wiosna, lato, znów jesień. Pewnie dlatego tak szybko czas leci, bo moje życie jest nudne i jednostajne. No ale poza tym to jak ja do tej pory nie miałem wcale dziewczyny, nawet się nie całowałem. Nawet zanim bym się zaczął całować to by myślę, lekko licząc chyba z miesiąc upłynął a sądzę że więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacekkkkkkk Napisano Czerwiec 10, 2007 ona nie wytrzymalaby roku i wskoczyla ci do lozka po 1 tygodniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehhh Napisano Czerwiec 10, 2007 masz szansę ja zaczełam byc z chlopakiem gdy mial lat 24, poszlismy do łozka po niecalym roku (ale fakt ze czasem bardzo mi sie chciało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Serio tak uważasz czy sobie żartujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 to o żartowaniu to do jacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sp...laj i przestań nudzić Napisano Czerwiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 No gdyby wskoczyła do łózka po jednym tygodniu, co oczywście traktuję jak żart, ale powiedzmy po jednym miesiącu albo po dwóch trzech, co już bardziej realne, to bym miał niezły orzech do zgryzienia. Oczywiscie bym chcial i nie wyganialbym jej, podjąłbym wyzwanie ale...cięzko by bylo. Z reszta tak czy owak będzie ciezko kiedy to nie nastapi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacekkkkkkk Napisano Czerwiec 10, 2007 hormony powodują że one same wskakują do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Sp...laj i przestań nudzić jesteś już nudny, daj se spokuj;) ja na tym forum szalalem jak ciebie jeszcze na swiecie nie było;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porzadna kobieta oddaje sie Napisano Czerwiec 10, 2007 najwczesniej po roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze jakbys juz miał Napisano Czerwiec 10, 2007 ta dziewczyne to nie traciłbys czasu tylko odrazu zaciagnał ja do wyra. teraz ci sie wydaje ze bys czekał rok, ale nie dałbys rady...zwłaszcza ze nigdy nie uprawiałes sexu to teraz nie wiesz co tracisz, wiec łatwo ci sadzic ze bys wytrzymał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacekkkkkkk Napisano Czerwiec 10, 2007 kobieta lubi seks tak jak facet i zareczam ci ze po tygodniu juz bys ja bzyknal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ja myślę Jacek ze po tygodniu to nie bardzo realne ale chyba wiekszosc ludzi po kilku miesiacach. To ze porzadna kobieta czeka rok to jakis zart. Rok to czeka kobieta, ktora nie lubi seksu. Natomiast czy ja bym tak szybko chciał? Chciej to bym moze i chcial tak jak i od lat chce ale bym sie bał, bał bym się bał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 No chyba, że przy niej bym się nie bał, oj to bym wtedy zaczął szaleć.....oj zaczałbym szaleć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Znaczy niew iem czy zaczałbym szaleć:) To sie okaże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacekkkkkkk Napisano Czerwiec 10, 2007 czego bys sie bal? w koncu musisz zaliczyccc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgh Napisano Czerwiec 10, 2007 a ja mam 24 lata i nigdy nie miałem i nie bede miala dziewczyny.Nadzieją nie zyje ,bo nadzieja to matka głupich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacekkkkkkk Napisano Czerwiec 10, 2007 zawsze mozna isc do burdelu tam was naucza smialosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgh Napisano Czerwiec 10, 2007 ``zawsze mozna isc do burdelu tam was naucza smialosci `` jestem zbyt niesmialy by isc do burdelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 A ja nie pójdę do burdelu nie dlatego, że jestem za bardzo na to nieśmiały tylko dlatego, że miałbym do siebie niesmak i to duży po czyms takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgh Napisano Czerwiec 10, 2007 no i ze wzgledow moralnych rowniez burdel odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacekkkkkkk Napisano Czerwiec 10, 2007 ale to by wam pomogl przelamac niesmialosc :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porzadna kobieta oddaje sie Napisano Czerwiec 10, 2007 porzadna musi swoje odczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 10, 2007 No i bardzo dobrze, ja też mam taką zasadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 10, 2007 To dobrze o Tobie świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgfgh Napisano Czerwiec 10, 2007 ale to by wam pomogl przelamac niesmialosc raczej nie .Poniewaz jak sie jest niesmialym to i czlowiek boi sie pojsc do burdelu. Burdele sa dla smiałych facetów,ktorzy wiedza czego chca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekkkkkkk 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 jakbys jej powiedzial ze jestes niesmialy i zielony to by ci jeszczee pomogła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-BML- 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 A jakie macie BMI? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ja nigdy nie oblczałem swojego bmi ale zgaduję, że mam 666;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach