Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurofenik

niedługo rok a mój facet chyba nie wie czego chce........

Polecane posty

Gość nurofenik

we wrzesniu bedzie rok jak jesteśmy ze sobą przyznaję szczerze że mnie trafiło strasznie a mój luby no cóż czasami próbuję jakos delikatnie wypytac co i jak tak zależy mu,okazuje mi to jak jesteśmy razem dodam że to związek na odległość rzadko się widujemy i czasami jest mi tak żle bez niego...tęsknię a on -niewiem bo jakoś specjalnie tego nie widzę nie powie mi tego nie napisze...niby chce zamieszkać ale gotowości brak.ja zrobiłabym dla niego wszystko dodam ze nie jestem już nastolatką.praca wszystko inne jest ważniejsze.czasami wydaje mi się że on jest zemną bo jest zero starań,wysiłku żebym poczuła że jednak cos znaczę.zawsze myślałam że działa to w obydwie strony że jak się zakocham to będziemy sie rozpieszczać będziemy obydwoje tacy zakochani w sobie a tu....ja staram się cały czas o jego względy.może lepiej to zostawić i przestać się przejmować albo rozstac i poczekac na kogoś kto mnie doceni bardziej i pokocha całym serce.trochę mi ulżyło jak to napisałam...

Gość slowami swiadczyc milosc
to nie milosc.Liczą sie czyny,co on robi,a jak widac nic nie robi :/

Gość jacekkkkkkk
jest z toba bo ma seks za free

Ja mam taką sytuację, że z pewną dziewczyną się znam hm i tak trochę się kolegowaliśmy, hm rozmawialiśmy. chyba ja się jej podobam , ona mi ale do tej pory się bałem. Teraz dopiero chcę jednak się do niej zbliżyc A minąl rok. JEstem bardzo uczuciowy ale ..z zewnatrz wydaje sie byc zimny jak lód być może. Zastanawiam sie czy jej powiedziec czemu taki bylem, chyba lepiej jak powiem. Ja tam lubie szczerosc i jak jestem szczery to widze ze mnie ludzie lepiej rozumieja i bardziej lubia

Gość nurofenik
a ja naprawdę wierzyłam że to już ten właściwy tak to ten bo się zakochałam ale od jakiegoś czasu zaczynam miec wątpliwości i wiem im dalej brnę w to tym mocniej będę cierpieć póżniej więc może dać sobie spokój dać jemu i mnie szansę na znalezienie tych właściwych osób?

Gość to już nie te czasy
Romantyzm przeminął dawno temu. Dziś ludzie są ze sobą albo dla kasy, albo facet szuka sobie kobiety żeby mu prała, gotowała i sexiła się z nim.

Gość to już nie te czasy
Jak dla mnie, to musiałaby prać.

Gość nurofenik
mój przyjaciel powiedział kiedyś że facet po takim czasie powinien juz wiedzieć o co mu biega

Gość to już nie te czasy
Tylko, że ten twój przyjaciel zapomniał chyba o tym, że każdy człowiek (w tym mężczyzna) jest inny.