Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiatko14-11-83

odstawilam tabletki i co dalej?

Polecane posty

wiec odstawilam je wczoraj..jest szansa ze pomimo tego iz bedziemy uwazac ja moge zajsc w ciaze..nie bylo by w tym nic zlego nawet bysmy sie ucieszyli zwlaszcza ze sie pobieramy w pazdzierniku..wiec wszystko dobrze..tylko jak sie teraz do tego przygotowac?co brac itp? doswiadczone mamy niech pomoga?:)ile po tabletkach trwa wyergulowanie sie organizmu itp prosze o wszelkie rady:)

Ja w grudniu skonczylam opakowanie tabletek 30.12 dostalam @ nastepnego opakowania nie zaczelam i gdzies pomiedzy 6.01 a 17.01 nieswiadomi niczego zmajstrowalismy dzidziusia :) nie bylo to specjalnie zaplanowane wiec troche sie balam ze tak szybko po odstawieniu ale z tego co wiem nie ma to az takiego znaczenia. folic bierz :) albo jakis inny kwas foliowy bo jesli chcecie dzieciaczka to warto juz zaczac brac ja zaczelam dopiero w lutym jak sie dowiedzialam o ciazy

Ja wlasnie bralam kwas foliowy wczesniej bo mialam bole glowy i pani doktor mi polecila ze to pomgada wiec kwas foliowy juz jakis czas biore wiec to pocieszajace...a nie mam zadnych skutokow ubocznych po odstwaieniu tabletek? np. dla dzidziusia?

czytalam ze te hormony ktore sie przyjmuje to nie dosc ze sa w minimalnych ilosciach to w dodatku nie kumuluja sie w organizmie wiec chyba jedyny minus jest taki ze niektorym kobietom ciezko jest po nich zajsc w ciaze bo wystepuja jakies zaburzenia cykli ale z tego co naczytalam sie na tym forum to duzo dziewczyn wlasnie po odstawieniu od razu zachodzi w ciaze :)

ooo to pocieszajace:)troszke sie balam ze jak odstawie to sie okaze ze bede miala problemy...zreszta to roznie wychodzi ..zalezy pewnie od organizmu:)