Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kasia...

samotna lesbijka

Polecane posty

Gość ...kasia...
Ciekawostka 11 chyba jakimś psychologiem jesteś :p Powiem Ci że prawie trafnie mnie opisałeś, ale nie do końca. Kompleksy jakieś tam mam, ale to jak większość ludzi... Co do wyglądu lesbijki, to wydaje mi się, że raczej do tego nie dążę, ubieram się tak jak jak ja chce :):):) Co do statusu rodziny to faktycznie moja rodzina bogata nie jest, ale też nie jest biedna.

Gość Polly_
... kasia... i co Ty na to? zacznij coś śmielej w temacie seksu les, ja już coś zaczęłam, a Ty się pytasz tylko gdzie mieszkam; odpowiem Ci jak zaakceptujesz mnie z tym o czym napisałam 😍😘, a jak nie to chyba zgodzę się z 'ciekawostką 11'. ..ciekawostka11.. a na Twoje współczucie nikt tu nie czeka, widać że nie masz pojęcia co to znaczy mieć inną orientację seksualną i dlatego szkoda mi Ciebie, chociaż takich ludzi jest zdecydowana większość ...kasia... powiedz mi też jak masz na imię... ja mam na imię Natalia... i proszę Cię, jeżeli chcesz poważnie myśleć o nas to nie odpowiadaj pytaniem na pytanie 😘 😍 🌼

Gość ...kasia...
Polly wypierdalaj ty jakaś zboczona jesteś :o

Gość ta polly to chyba coś pomyliła
kasia szuka uczucia a nie świntuszenia zboku !!!!!!

Gość Polly_
.. kasia.. jeżeli to Ty a nie podszyw to żałuję, że się tak otworzyłam przed Tobą i wszystkimi.. i sp**rdalam .. a co do świntuszenia to wystarczy wejść na inne topiki, a tam ciągle... spermy,ku*asy,c*py, pier*olenie i inne zboczenia ociekające brudem... a myślicie, że kobieta les nie ma podobnych świńskich niekiedy myśli o kobietach.. ... spadam stąd.. bez tego forum znajdę sobie co będę chciała..

Gość ...kasia...
no i właśnie takiego czegoś nie lubię chamstwa, poprzedni wpis to był "podszew" i co Ci z tego przyszło, że napisałeś lub łaś coś niby że to ja :/ Kurcze no nie rozumie takich ludzi !!! Polly (Natalio) zwię się Kasia tak jak mam w nicu :):):) Co do sexu to mam małą w nim praktykę, ale jakaś jest :):):) Obecnie do tej pory miałam tylko jedną kobietę, ale z sexu była zadowolono :) Natalio a jeśli między nami miało by dojść do czegoś więcej to czemu nie :) do odważnych świat należy !

Gość ...kasia...
choć muszę dodać, ze nie szukam przygody, mi faktycznie zależy na uczuciu niż tylko na akcie fizycznym

Gość messag
lesby won do lasu!

Gość mario_netka
ty spie*dalaj stąd jak ci taka inność ludzi nie odpowiada

Gość Polly_
...Kasiu... do tego nie potrzeba odwagi tylko uczucia miłości między dwiema dziewczynami ❤️ i nie potrzeba praktyki bo to wynika samo z siebie :D ... Kasiu... ale musisz mi powiedzieć prawdę ile naprawdę masz lat bo z Twoich wypowiedzi czuję jakbyś miała mniej niż 21, powiedz szczerze, gdyby tak było to też fajnie 😘🌼 Całuję Twoje kochane usteczka 😘 😘 😍

Gość ...kasia...
Poważnie mam 21 lat !!! Opowiem Wam krótką historyjkę. Dzisiaj było u mnie w szkole zakończenie szkoły :D Wiecie takie tam odebranie świadectwa i indexu :):):) I po wszystkim całą grupą poszliśmy na piwo... I Właśnie takm widziałam dziewczynę z obrączką na lewym kciuku, siedziała z jakimś chłopakiem. Doszłam do wniosku, że ta obrączka to zwykły mit, heteryczki też ja noszą :/:/:/ a szkoda :/

Kasiu trzymaj się i nie daj się, Twoje zycie jest Twoje i też masz prawo do szczęścia................. a to co plotą cymbały puszczaj mimo uszu.............. to Twoje życie i od Ciebie zależy jak je przeżyjesz.................. życzę wielu dziurek, albo tej jednej dla Ciebie.........zależy czego chcesz ;)

Gość kup sobie dużego psa
wszystkie less je maja :classic_cool:

Gość ...kasia...
Jeszcze raz powtarzam, że mi chodzi o uczucie !!! Mi zależy na związku !!!

Gość Polly_
... Kasiu... jednak nie jesteś szczera, piszesz niekonsekwentnie i infantylnie :( jednak pomyliłam się wchodząc z Tobą w wymianę myśli :( bo Ty szukasz zupełnie czegoś innego o czym do końca nie zdajesz sobie sprawy :( Jednak będę musiała wyjechać z tego porąbanego kraju pełnego nienawiści i nietolerancji dla osób takich jak ja. Jestem na tyle atrakcyja, że gdybym miała orientację seksualną " w normie " to facetów miałabym na pęczki, a tak pozostaje mi tylko szukać dalej i łudzić się nadzieją, że kiedyś szczęście się do mnie uśmiechnie :D Życzę Ci poznania kogoś kto naprawdę Cię pokocha, a Ty odwzajemnisz się tym samym 😍 😘

Gość ...kasia...
Polly obrażasz mnie !!! Co złego jest w tym, że szukam uczucia... Wiem sex w związku też jest ważny, ale dla mnie kolej rzeczy jest taka: najpierw zaczynasz coś czuć, potem sex i dalej wspólne życie jak się uda !!! Osobiście po prostu nie trawie kobiet, które robią to z kimś pierwszym lepszym, co niedawno go poznali !!! Typowe blachary !!! Nierozumień takich kobiet !!! Są puste i do niczego nie potrzebne !!! Niszczą tylko opinie o kobietach !!!

Gość dziwie ci sie ze wybralas
takie miejsce na zawieranie znajomosci i do tego forum erotyczne. Niepowazna jestes dziewczyno, albo naiwna. Pewnie znajdziesz tutaj mase 'lesbijek', tylko po jakims czasie okaze sie, ze to faceci, albo bi, ktore bardzo chca sprobowac z kobieta

Gość sexybitch666
w czym wy macie problem...? :o sex jest dla ludzi i nie wazne czy uprawia go para facet+dziewczyna czy dwie laski lub faceci :classic_cool: nikt was do lozka na sile nie ciagnie, kazdy pieprzy sie z tym z kim chce :D wiec nie czepiajcie sie tych co to robia w parach homo, bo to ich lozko i ich ciala i ich sprawa...:P ale zgadzam sie ze TO forum to zle miejsce na zawieranie jakichkolwiek znajomosci :O a tak w ogole - kasia jesli bedziesz akceptowac to ze jestes les i naprawde pociagaja cie dziewczyny to na 100% znajdziesz ta jedyna. Ja jestem bi i na kilometr wiem czy mam do czynienia z laska z ktora moge isc do lozka czy tylko do klubu :classic_cool: lesbijka lesbijke rozpozna i nie trzeba zadnych "znakow specjalnych" powodzenia :)

Gość ankaskarbik
kaska z kad jestes?

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji