Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lapsik21

Zakochał się we mnie mąz przyjaciółki

Polecane posty

Prosze pomóżcie mi moja przyjaciółka wyznała mi że jej mąż zakochał się we mnie, utrzymujemy bardzo bliskie kontakty spędzamy razem czas. Jest on bardzo w sobie skryty i nigdy mi tego nie powoie lecz bardzo go to męczy, ukrywa sam przed sobą że tak się stało. W ich małżeństwie od dawna się nie układa. Przyjaciółka nie ma żalu do mnie bo ja nigdy go nie prowokowałam traktowałam jak super przyjaciela męża mojej przyjaciółki. Prosze pomożcie co mam zrobić Czy porozmawiać z nim i dać mu do zrozumienia że wiem o tym? czy zostawić tą sprawę by żona z nim to rozwiążała. Dodam że on nigdy się do tego nie przyzna, wiem że powodem jest też przyjażn z moim mężem . Co mam robić by było dobrze czekam na pomocne opinie bo jest mi naprawde ciężko. Nie chciałabym stracić przyjaciół.

Gość napięta
jeśli kochasz swojego męża,to nic nie rób,po prostu.Udawaj,ze nadal nic nie wiesz i już.Po co Ci kłopoty.Facet pewnie sie zauroczył,bo mu źle z babą i szuka kolejnej ofiary!!!!!!

skad wiesz ze się w tobie zakochał?? może ci się wydaje i masz zwidy..:)

Gość ja bym radziła
nieco przyhamowac z towarzyskimi spotkaniami..... moze mu przejdzie, bo to strasznie niezręczna sytuacja.