Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czumiiiiiiii

czemu skasowali ciaze bez seksu ???

Polecane posty

Gość czumiiiiiiii

y

Gość czumiiiiiiii
pewnie tak ale ciekawe czy takie rzeczy sie zdarzaja :D

Gość możliwa ciąża
pewnie, że się zdarzają się ciąże bez seksu, bo plemnik to taki stwór jak węgorz, pokonuje przeszkodę nawet pod prąd wody, więc jeśli tylko znajdzie się w okolicach wilgotnej śluzówki warg sromowych to błyskawicznie powędruje w górę do macicy, jajowodów na spotkanie z jajeczkiem, by później zapłodniona komórka jajowa po 5 dniach zagnieździła się w macicy dała początek ciąży.

Gość czumiiiiiiii
no co Ty :/

Gość nawet mnie nie strasz

Gość możliwa ciąża
nawet w publicznej łaźni/wannie, gdzie np. jakiś mężczyzna onanizował się pozostawiając spermę w wannie i kiedy personel nie wymył wanny. Kobieta kąpiąc się w takiej wannie może zajść w ciążę. Inny przypadek: wytarcie genitalii ręcznikiem w który spuścił spermę młodszy brat. Klasyczny przypadek ciąży bez seksu: po ejakulacji mężczyzny w dłonie, ponowne pieszczoty waginy takimiż dłońmi.

Gość możliwa ciąża
chyba ten temat "Ciąża bez seksu" jest daleko w spisie i trzeba go szukać. Kiedyś reagował link "Szukaj", teraz jest nieczynny lub wyświetla okołotematy. Niech ktoś wyśle monit moderatorowi, żeby naprawili usterkę. Ponieważ moderator jest ślepy i głuchy na moje uwagi, podaję jego adres: 'michal.branski@firma.o2.pl' Niech ktoś poprosi o usunięcie usterki na Forum Kafeterii, dzięki.

Gość możliwa ciąża x 444
chyba ten temat "Ciąża bez seksu" jest daleko w spisie i trzeba go szukać. Kiedyś reagował link "Szukaj", teraz jest nieczynny lub wyświetla okołotematy. Niech ktoś wyśle monit moderatorowi, żeby naprawili usterkę. Ponieważ moderator jest ślepy i głuchy na moje uwagi, podaję jego adres: 'michal.branski@firma.o2.pl' Niech ktoś poprosi o usunięcie usterki na Forum Kafeterii, dzięki.

Gość możliwa ciąża x 444
cyt.:nie potępiajcie Radia Maryja,ja odnalazłam się w życiu dzięki Radiu Maryja ! Nie znosiłam programu PISU,gardzilam bracmi Kaczynskimi, smialam sie z ich prob naprawy Polski,bo bylam grzeszna hedonistka i nie chodzilam do Kosciola Oto efekt kretyńskiego zachowania się linku "Szukaj". Zamiast T. "Ciąża bez seksu" wyskoczył temat z Radia Maryja

Gość jurty
jebnieta jestes "miec bachora bez zadnej przyjemnosci" i obys nigdy go nie miala nawet nie potrafisz ladnie nazwac tylko od bachorow jak ja nie lubie takich bab

Gość kahdgtr
dziwisz sie chyba glupszego topicu tu nie widzialam a te historie sa tak wymyslone kto to wypisywal ma nie rowno pod sufitem smieszne jestescie ile wy macie lat!!!!!????????he he he

Gość xzzzzzzzzzzzzzzzz
Jesli wytrysk wystapi obok warg sromowych,moze dojść do zapłodnienia,nawet jesli dziewczyna jest dziewicą,ale zdaża sie to bardzo rzadko:)))) Inne przypadki są niemożliwe,gdyż plemniki szybko gina:)

Gość sfhkjsdh
tak jezeli wytrysk wystapi kolo warg sromowych to tak ale nie u dziewicy a ta reszta historyjek ze jak chlopak wytrze sperme w recznik albo sie sposci do wanny to dziewczyna moze zajsc w ciaze jak?????????? dajcie spokoj

no właśnie przecież plemiki po jakimś czasie i w nieodpowiednim środowisku giną więc dajcie spokój z takim głupim tematem

Gość minimka
Tu chyba dzieci piszą.................. Mam nadzieję,że moderator znowu tutaj zajrzy

Gość jfsdkljfko
Ja tez mam takanadzieje bo to jest taki durny temat ze glowa boli ktos kto to rozpoczal jest niedoswiadczonym i niedojzalym do takich tematow dzieckiem