Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka taka...

Dzieli nas 18 lat...kochamy się ale ja nie jestem jeszcze pełnoletnia..

Polecane posty

Gość Panienka taka...

Poznałam faceta o prawie 18 lat starszego odemnie. Przeżyliśmy razem wiele pięknych chwil. Ja mam 15 lat. Nie można powiedzieć że to pedofilia, bo on mówi że na mnie poczeka...ale ja nie wytrzymam, tak bardzo go kocham...co zrobić? Moja mama nie akceptuje nas...zapomnieć o nim czy walczyć do końca? To nie jest łatwe, pomóżcie...

Gość bucia
przeciez jestes jeszcze gowniara! normalny facet w jego wieku by sie toba nie zainteresowal:O jedynym powodem dlaczego chce byc z toba jest chec przelecenia cie. wiec wiej dziewczyno od niego! a tak w ogole wydaje mi sie ze to prowokacja jest :)

Gość a ja tak.....
o ja pier... dziewczyno uciekaj od tego zboczenca!!!!!!

Gość Panienka taka...
Żadna prowokacja...czyli że myślicie że taka miłośc nie istnieje, że chodzi mu tylko o seks?

Gość bucia
na pewno tak jest!

Gość Panienka taka...
Znam go kilka lat. Nie myślę żeby taki był...on nic odemnie nie chce.

Gość Milosc jest slepaale uwazaj
lepiej dziewuszko.Ja mysle,ze jemu o jedno tylko chodzi.To juz dorosly mezczyzna.On bedzie oczekiwal seksu NAJPOZNIEJ po pol roku-to max.A w Twoim wieku to raczej nie pora na tego typu sprawy.Jesli jestes madra i silna to zapomnij o nim.A mam sie o Ciebie troszczy najzwyczajniej w swiecie bo jest nieco starsza i zna mezczyzn na pewno o wiele lepiej ni z Ty.

Gość Panienka taka...
Już bym chciała zapomniec...ale nie mogę ;/

Gość bucia
dziewczyno, jestes jeszcze bardzo mlodziutka, rozejrzyj sie za chlopakami w swoim wieku. od jest juz dojrzalym facetem a dla takich seks jest wazna czescia zwiazku. jezeli mowi ci ze seks nie jest dla niego wazny to klamie

Gość Panienka taka...
22, 5 a co?

Gość Panienka taka...
Rozglądam się i chcę zapomnieć ale gdyby to było takie łatwe...

powinnas o nim zapomniec... jak zajmiesz sie swoimi rowiesnikami moment zapomnisz o nim. co prawda wspomienia bd powracac ale jak dorosniesz zrozumiesz ze dobrze postapilas. taki \"Zwiazek\" nie ma przyszlosci.

Gość matka 17 latka
Jakbym była Twoja mamą to narobiłabym takiego rabanu,ze ten zboczeniec nie miałby zycia tam gdzie mieszka.W ogole sie dziewie ,ze piszesz tak spokojnie,ze Twoja mam tego nie akceptuje.Jezli Twoja mama tak sobie tylko mowi to chyba jest głupsza od Ciebie.

Gość bucia
lepiej ze cieprisz z powodu ze nie mozesz z nim byc niz z powodu z cie wykorzystal a potem rzucil

oj dziewczynko tak ci sie tylko zdaje poza tym nie radze gdybyście jednak przetrwali (w co wątpię) ja jestem z facetem o 16 lat starszym jesteśmy razem 7 lat ja mam 25 on 41 i powiem ci tylko tyle ze coraz bardziej widać róznice wieku on szybko sie starzeje natomias ja dopiero sie rozwijam ,nie pasujemy juz do siebie. i nie dziwie sie twojej mamie, też kiedyś nie chcialam słuchać a wyszło na to ze nie miałam racji. no ale wtedy to wiedziałam lepiej :-(

Gość Panienka taka...
Nie piszcie już. Dzięki wszystkim ale takie niektóre rady bolą...

Gość matka 17 latka
Panienka a Ty masz w ogole ojca ajk Go masz czy jest On dla Cibie oparciem?

Gość matka 17 latka
Wydaje mis ie,ze Ty cierpisz na brak meskiej reki,brak ojca>jesets po prostu chora i przydałby Ci sie psycholog i Twojej matce i temu facetowi staremu.

Gość Panienka taka...
Ojciec mieszka daleko od nas

weż sobie niektóre do serca na prawde. i nie radze ci na siłe obstawać przy swoim bo sie baaaaaardzo na tym przewieziesz

Gość Panienka taka...
Chyba tobie by sie przydał psycholog ;/

Gość matka 17 latka
No to teraz wiadomo dlaczego ciagnie Cie do takiego starego faceta.Brak ojca.Idź dziecko z matka do psychologa.

a tak swoją drogą to co cie pociąga we właściwie starym dla ciebie facecie???

Gość Panienka taka...
Zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz ...?? :/

Gość matka 17 latka
Panienka mam dziecko w wieku 17 lat i normalna rodzine i cos niecos wiem na temat uzaleznien panienek od starszych panow,wiec psycholog Ci potrzebny i nie tylko Tobie ale takz eTwojej mamie,nie wspomne o tym starym pryku(zboczencu)

Gość Panienka taka...
PRZYZNAJE, TO BYŁA PROWOKACJA DALIŚCIE SIE NABRAC HAHA!!

Gość Milosc jest slepaale uwazaj
Wiem,ze to bardzo trudne.Ja zakochalam sie w kumplu z klasy.SNie bylismy para nigdy.Ale mielismy okazje 3 noce spedzic razem.Za kazdym razem-zwlaszcza za trzecim,mowil o seksie.Nie wiem czy gdybym sie zgodzila,to rzeczywiscie chcialby sie kochac,ale niedawno zerwalam ta znajomosc.Przyjaznilismy sie,ale on czasem traktowal mnie jak idiotke.To trudne nawet w takim przypadku,ale lepiej zyc samemu niz z kims takim

Gość matka 17 latka
Panienak a czy Ty zadjesz sobie co Ty piszesz i co Ty robisz.Chyba Twoja matka nie wie jak Cie wychowac ,jak zapewnioc ciepło rodzinne z,e zaduzyłąs sie w facecie ktory mogłyby byc Twoim ojcem.dziecko Ty nie masz lat 19 tylko 15(jestes jeszce dzieckiem)