Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonaaaa

spozniajacy sie okres... co jest...?

Polecane posty

Gość aldonaaaa

witam mam problem okres spoznia misie juz 12 dni... test zrobuilam- negatywny beta tez a okresu dalej ne ma odzczuwam pobolrewania w brzuchu takie jak na okres, juz wielokrotnie myslalam ze to teraz a jednak nie przyszedł... co sie dzieje...?

moze jakies stresy ,załamania nerwowe?torbiel lub grzybica albo nadzerka?Masz upławy?Nie wiem co ci powiedziec.W ciazy nie jestes napewno z tego co napisalas!

Gość aldonaaaa
upławów nie mam... stresow tez nie... wszytko jest tak jak zawsze... wiec tym bardziej jestem zdziwiona...:(

W takim razie z powodu lata.Pory roku tez maja wpływ.Idz do Gina!!!!

Gość aldonaaaa
ktos jeszcze moze si ewypowie...?moze mial podobnie?

Gość mimozaa
witam streszcze sie i bardzo prosze o porade/pomoc: mam 17 lat i od 13 roku zycia mam bardzo regularne miesiaczki [ wiem ze to dziwne ale naprawde! ]. moj cykl trwa ok 28 dni ZAWSZE. 2 miesiace temu okres dostalam 8, a miesiac temu [ za wczesnie ] 2. zas w tym miesiacu powinnam miec go wczoraj lub dzis lecz..... NIE MAM ZADNYCH OBJAWOW.... nie boli mnie brzuch, nie mam prawie sluzu, nie bola mnie piersi, czuje sie ogolnie ok. bardzo martwie sie co sie dzieje gdyz nigdy nie spoznial mi sie w zyciu okres... co sie dzieje?

Gość mimozaa
blagam pomozcie...

Gość mimozaa
??

Gość mimozaa
boze..... pamietak kiedys jak siostra pisala czesto na kafe i ZAWSZE JEJ KTOS POMOGL...... a teraz? eh

Gość zamiast tutaj pytać
idź do gina i zrób poziom hormonów. Chyba czas najwyższy aby lekarz sprawdził przyczynę, a nie my tu gdybać możemy. Z jakiegos powodu rozregulowało się, przyczyn nie znam. Robiłas jakieś eksperymenty z tabletkami anty albo postinor brałas moze ?