Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablax1

Brzydkie ciało kobiety

Polecane posty

A myślałeś że do emerytury będzie cie pociągać. Ona też się stażeje i się wyeksploatowała. Pozostały Wam już wspomnienia i filmy nakręcone w młodości. hmmm fajnie jest se powspominać.

Gość lilka1976
faceci ale z Was idioci!!!!no aż rzygac sie chce!!!!jesteście wstrętni po prostu....wielkie ideały z was..porażka mieć takiego faceta.....a fuj....

Gość siusiajaca
ale jestescie wstretne fee :P przeciez to nie jego wina ze zona go nie pociaga, tak poprostu sie zdarza i tyle a wy nie naskakujcie tak na niego tylko zadbajcie o siebie bo wasi mezowie pewnie tez nie sa za bardzo zadwoleni z takich kaszalotow co to w szlafroku przez caly dzien przy komputerze siedza :P Dodam ze wielu facetow ma ten sam problem tylko sie nie przyznaje, jedni kochaja dalej swoje zony inni zostaja z nimi bo sa dzieci jeszcze inni bo biznes wspolny,niektorzy odchodza i zenia sie ponownie taka juz kolej rzeczy. Szczerze mowiac wolala bym sie rozstac niz zyc z mysla ze facet sie mnie brzydzi,sama tez nie chciala bym sie meczyc z niepociagajacym mezem :)

Co za głupoty gadacie. W związku jest czas na ostry seks i namietność, a potem na wspominanie tego. Życiowa kolej rzeczy tak jak emerytura.

Gość do siusiająca
ty jakiś dziwny osobnik jesteś...bo nie mowa tu o niedbaluchach tylko o kobietach,które po ciaży mimo tego,ze nadal szczupłe nie wygladają tak jak przed ---rozstepy i tp....oby i Ciebie to dopadło..życzę Ci z całego serca

Gość ale to smutne
jeśli nie umiecie wytworzyć więzi erotyczno-emocjonalnej która przetrwa pomimo upływu czasu i konsekwencji z tym związanych.

Gość a dla mnie
jezu....gdyby mój facet miał coś do mojego ciała po porodzie to chyba sama bym go zapłodniła i poczekała na jego wynik!!!!!!!!!

Gość niunieczka.
ja pierdziele szkoda słów na takich gosci..... i widac po Tobie ze tylko cialo jej sie liczy dla Ciebie. gosciu przejzyj na oczy,kazda kobieta tak ma po urodzeniu dzidziusia. a jak skoro piszesz ze nie bedziesz jej pragął to masz rozwiązanie, poszukaj sobie mlodej kobiety która nigdy Ci nie urodzi dziecka a tej daj spkokoj i nie zawracaj jej glowy, pozwol jej sobie ulozyc zycie z kims kto ja pokocha taka jaka jest!!!!! poza tym jestes żalosny......

Gość a może to nie sprawa
ciała kobiety, tylko męskiej impotencji? :):)

Gość kobiety po ciązy sa super
jak kobieta jadła dosłowniej za dwóch to się nie dziwię ze wygląda paskudnie! mam znajomą ma 2 dzieci,od kilku lat systematycznie trenuje na siłowni... w czasie ciaz również chodziła na siłownię... i systematycznie odwiedzała lekarza, poradziła się dietetyka...i nie tyła! przez całą ciążę pracowała i widac było tylko rosnący brzuch... oczywiscie kazda (w tym i ja) pytała się co robi ze tak wyglada mimo ciąz... a ona sport, odpowiednie zywienie, pielegnacja przeciw rozstępom... i tak ma 35 lat dwoje małych dzieci i figurę super.. jesli kobieta nie dba o siebie w czasie ciązy to potem wygląda jak wygląda... bo panuje teoria ze musi jesc za dwóch a to g***** prawda! jesli chcesz by zona była dla ciebie atrakcyjna to daj jej karnet na siłownie daj kase na kosmetyczkę załatw porządnego dietetyka i cierpliwie czekaj na poprawe jej figury:-)

Gość kobiety po ciązy sa super
ja mam dowód ze kobieta po ciazy moze wygladac atrakcyjnie! zresztą heidi klum w krótkim czasie urodziła troje dzieci i jakos jak prosiak nie wygląda! wiec jednak mozna! gorzej gdy kobieta o siebie nie dba bo uwaza ze po ciazy nie warto.

Gość to daj jej kase na
serie zabiegow w salonie pieknosci na ujedrnianie skory, pojedzcie razem na jakies fajne wakacje spa z seria zabiegow dla kobiet po porodzie jakt o nie ^pomoze to zafunduj jej plastyke brzucha, tylko pamietaj potem juz nie mozna miec dzieci a jak nie to daj jejs spokoj idioto!!

Gość paszczurowa
tak jest, wierzcie w bajki o kremach zapobiegających rozstepom jakas pomoc to to na pewno jest, ale jak rozstępy sie mają pojawić , to się pojawia i nie pomoze świety boże; to jest cecha osobnicza mam znajome, co się smarowały , chuchały i dmuchały, a rozstępy i tak przyszły i znam też takie, co nic w tym kierunku nie robiły i rozstępy sie w ogóle nie pojawiły to zależy , o co kolesiowi chodzi - jesli problemem jest obwisły brzuch czy jakies zaniedbania, nad którymi się da popracować, to ok, bo żona zdaje się mieć świadomosć tego, że po ciąży wygląda sie nieciekawie i coś z tym robi - w końcu schudła już; ten brzuch nie wciagnie sie tak z dnia na dzień, trzeba trochę pocwiczyc ui to chwile trwa ale jak on chce swieżuteńką laleczke , to musi sobie poszukać nowej - i tak co 5 lat; cycki i tak kiedys obwisną , a jak się karmiło, to tym szybciej; heidi klum owszem, figurę ma boską i wyglada cudownie, ale nie jest świeżutka jak kiedyś, każdy sie starzeje

Gość koroneczka
a ja rozumiem autora. nie udawajcie że wygląd się nie liczy. wybierając sobie partnera patrzymy na wygląd, bo musi nas pociągać fizycznie, żeby związek był udany. ja np nie mogłabym być z jakimś obleśnym facetem, który nie kręciłby mnie fizycznie.

Gość waga łazienkowa
liczy sie , nikt nie mówi, ze sie nie liczy - ale tu nie jest mowa o jakiejś paskudnej, zaniedbanej , tłustej babie , tylko o lasce, która już wróciła do starej wagi i jeszcze tylko potrzebuje czasu , zeby skóra wróciła do formy; no a cycki to raczej juz do formy sprzed ciąży nie wrócą

Gość soniczka2
Kobiety, zastanowcie sie jaki normalny facet przesiaduje na forach dla kobiet?? Odpowiedz brzmi zaden, wiec te wypowiedzi ktore czytamy sa autorstwa frustratow, z ktorymi w realnym zyciu nie mamy nic wspolnego, wiec dlaczego sie przejmujecie??

Gość blablax1
dzieki za wsparcie idealista.Najechały na mnie strasznie a ja skromnie o rade prosiłem ...

Gość siusiajaca
hehehe tak jak pisalam wstretne paszczury tu siedza :P frustratki :O :P tylko czekaja jak hieny zeby sie na kogos rzucic :P :P :P

Gość nie rozumiem tego
o co te wszystkie kłótnie? Przecież każdy z nas w przyszłości będzie pomarszczony ze zwisającą skórą tu i tam gdzieniegdzie rozstępami. Jeśli nadrzędnym celem w związku jest dozgonna atrakcyjność to po co wiązać się z inną osobą...przecież ona stanie się nieatrakcyjna i nie będzie pociągać.

Gość siusiajaca
panna marianna :P

Gość masakraaaaaaaaaaaaaaaa I
poprostu człowieku wiesz co współczuje tylko twojej zonie ze sobie takiego imbecyla na męza wybrała... to urodziłbyś za nia dziecko ciekawe jakbys wygladał..... dziewczyny kilka dni temu rozstałam sie z chłpakiem i nie zaluje bo to chyab ten sam typ maskara..... autorze topicku

Gość teekanne
przeczytalam wszystko co tu napisane i mysle ze nie zaslugujesz az na takie potepienie, nie wiem jak wyglada twoja zona i jak wam sie uklada, ale jesli dobrze jest miedzy wami to staraj sie przede wszystkim: duzo aktywnosci, przyloz wage do waszej kuchni, cos zacznij gotowac, wywiez ja gdzies, najlepiej na rowerach, albo sam sie zapisz na silownie albo gdzies zeby miala ochote dolaczyc do ciebie. nie doradzaj jej bynajmniej, ale zainspiruj, to bedzie dla was tez szansa na wspolny czas. ja teraz wygladam dobrze, ale po porodzie wygladalam okropnie i wogole nie bylam tego swiadoma, bo wlasnie natychmiast wrocilam do wagi, a ze bylam porozciagana i brzydka widze dopeiro teraz na zdjeciach. nie wiem jak to widzial moj maz, teraz po 10 latach mamy jakis renesans w dziedzinie seks. mam ciagle troche rozstepow na piersiach, ale skora jest pomimo to ladna, kupuj jej jakies kremy, ale nie jakis medykament, tylko kup jej jakies cudo diora, takie prezenty przyjmuje sie jak bizuterie, to sa poprostu piekne przedmioty. kup jej jakies witaminy, krzem na skore, wlosy, jest na pewno niedospana i jesli to ladnie oprawisz odbierze to jako twoja troske o jej zdrowie i samopoczucie. gorzej jesli to co czujesz jest kwestia waszej relacji, bo zlikwidowanie kilku rozstepow czy obwislosci nie zamieni twojej zony w boginie, jesli teraz chcialbys boginii to musisz mocno sie nad wszystkim zastanowic, to juz jest wtedy calkiem inny problem. Zycze ci powodzenia, i zapewniam cie jak jej znowu zapragniesz, jak bedziesz ja docenial, to ona wypieknieje sama z siebie, to jest teraz twoje zadanie. i nie koncentruj sie na tym czy jest fizycznie fajna ale na tym co was laczy, badz dla niej facetem, nic tak nie upieksza jak prawdziwy mezczyzna. wszystko bedzie dobrze, trzeba czasu.

Gość nocula
Myśle, ze Twoja żona doskonale zdaje sobie sprawę z tego jak wygląda i pewnie stara się jak moze zeby wyglądać lepiej. Nie dziwię się też, ze jesteś rozczerowany, bo wyobraźcie sobie dziewczyny żenicie się z super facetem, który w ciągu paru miesięcy diametralnie się zmienia. Jedyna rada to nakłonić ją do ćwiczeń i chwalić ich efekty. Co do porównywania do gwiazd, to weźcie pod uwagę, że te panie b. częto już podczas porodu poddawane są liposukcji. Jednak myślę, że i domowymi sposobami mozna wiele zdłaiać

Gość to Ty nie wiedziales
ze ludzie sie starzeja? inni sobie z Tym radza, przynajmniej wiekszosc.

Gość nocula
Chodząc na bok? Dla facetów wygląd jest b. ważny, a urodzenie jednego dziecka to nie starość. Dziewczyna po prosu musi popracować na d sobą, głw. zresztą dla siebie, bo to poprawi jej humor

sama mam problem z rostepami i ciut za duzo mam tu i tam :) kup zonie ladna bielizne, koroneczki... albo sexi koszulke nocna, lekko ptzeswitujaca lub satynowa :) kobieta nie zawsze musi byc piekna calkiem rozebrana, a wyatrczy ze zalozy odpowiedni staniczek, sexi majteczki lub stringi, zwiewna koszulke, ktore zakryja mankamenty, a pokaza walory ona poczuje sie mile - ze dostaje od ciebie prezenty (nie wiem jak inne kobiety, ale ja uwielbiam ubierac sie w ladna bielizne i na pewno cieszylabym sie z takich prezentow, tylko musisz dokladnie poznac jej rozmiar), a Ty spojrzysz na nia inaczej :) pozdrawiam i zycze satysfakcji ;)