Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryLu

odkupie śpiworek dla dziecka taki do spania na lato

Polecane posty

Gość maryLu
ja wole śpiworek, bo sie dziecko rozkopuje i co 10 min musialabym go przyzkrywac, a wolalabym zeby mu bylo dobrze przez cala noc. Mamy śpiworki do spania, ale ciepłe, szukamy cienkich. Allegro odpada!!!!!!!! dziecko ma 75 cm

Gość kkkjjj
A czemu Allegro odpada ? W sumie mniej ryzykujesz tam niz tu .

Mam jeden letni-prawie nie uzywany-ale na malutkie dziecko takie do 6 mcy-wiec nie pomogę;) Ja tez jestem fanką śpiworków:)

Gość czemu się pytam
po co na siłe przykrywać dziecko tego nie zrozumiem,przecież taki maluch sam sobie ustawia temperature ciała tym bardziej latem....

Gość maryLu
moje dziecko jak nie jezt okryte, budzi sie i placze.

ja mam śpiworek niby cieniutki i Alka w nim całkiem mokra była a wkładałam w samej pieluszce. Teraz w takie upały spi w samym bodu na krótki rękaw, bez przykrycia, przy uchylonym oknie i i tak cała spocona...na lato nie polecam śpiworka, ale w innych porach jest super.

Gość maryLu
większośc z was jest bardzo płytka. Napisałam, że odkupię śpiworek na lato, a wy od razu macie zaje...ty powód, żeby kogoś pojechac. Śpiworek taki jest z cienkiej warstwy bawełny i jest cieńszy niż kocyk, jest tj pieluszka flanelowa. Jak nie macie ofert to spadać !!! Nie potrzebuje głupich komentarzy. Przeczytajcie temat, jak nie kapujecie, nie pisać!!!!!!

Gość kkkjjj
Żeby ktos ciebie pojechał nie zauwazyłam , ostatnia wypowiedź bez komentarza - spadam adijos !!