Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona jestem

kwawienie przy pigulkach

Polecane posty

Gość zaskoczona jestem

:| powiem szczerze ze jestem zaskoczona moim krwawieniem w czasie 7-dniowej przerwy.biore cilest(skonczylam pierwsze opakowanie) i przez caly czas brania mialam plamienie, teraz jestem w trakcie przerwy (4 dzien) i od dwoch dni mam okropne krwawienie!! :| z czego to jest, skoro blona nie dojrzewa jak pisalo w ulotce, a wiec skad tyle tej krwi :| moze ktoras z Was tak miala?? :| ja szok :|

Gość zaskoczona jestem
hm...jest mniej wiecej takie samo jak w czasie normalnych miesiaczek podczas 1-2 dnia...

Gość zaskoczona jestem
ale kurna po cos biore te piguly!! nie dosc ze caly czas plamienie to jeszcze teraz taki zalew ze hhej :/

To dopiero pierwsze opakowanie, dopiero po trzecim wszystko powinno się unormować. Cierpliwości:)

Twój organizm potrzebyje czasu aby przyzwyczaić się do tabsów,zresztą na pewno gin ci o tym powiedział :)

Gość ok.ok.
Ja miałam jeszcze gorzej... Przy jeaninie pierwszego dnia okres zaniknął.. Pojawił się po kilku dniach w czasie brania i był dość obfity, potem do końca było plamienie i w przerwie znów okres. Dopiero przy następnym opakowaniu się uspokoiło. Także się nie martw i daj im czas:)