Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hen12345

Ludzie co wy macie do muzułmanów, mój tata jest

Polecane posty

Gość hen12345

muzułmaninem, mama Polką i wcale nie jest jakąś jego niewolnicą! Mieszkamy w Polske odkąd się urodziłam, 3 lata mieszkaliśmy w Tunezji i jest oki.

Gość nie no nie no
Nie udawaj, że nie wiesz ... i nie generalizuj ... to że twój tata jest super nie znaczy, że inni muzułmanie są tacy ...

Gość hen12345
Dzięki za pozytywny odzew :) Super że jeszcze są tacy ludzie!

Gość DenmarkBoy
Jesli jest OK osoba to super, ale sa tez tacy, ktorzy namawiaja do zabijania innych :(

Gość jeszcze ja
ja tez nie mam nic, moj facet jest muzulmaninem :)

Gość DenmarkBoy
A ja slyszlalem, ze Piltonow zamykaja w wiezieniach, bo sa niebezpieczni :P Ktos bardzo trafnie napisal, ze nie mozna generalizowac!!! Twoj tato jest fajna osoba to sie ciesz, ale tez nie mozesz pisac, ze kazdy muzulmanin jest tez dobry i wspanialy. Tak samo jak Polak, Dunczyk, czy Pilton.

Gość kurnachatka
:D:D o murzynach najlepsze, nigdy myn na to nie wpadła

Dlaczego ludzie nie przepadają za Islamem ? Cóż biorąc pod uwage że jeżeli jest w jakim kraju konflikt zbrojny to w 9 na 10 przypadków jest to państweo muzłmańskie Jezeli dochodzi gdzieś do ataku terrorystycznego to w 9 na 10 przypadków będą go organizowali muzłumanie Jezęli dochodzi gdzieś do ataku nietolreancji czy dyskryminacji kobiet to również będzie to państwo muzułmańskie. Poza tym muzułmanie sa najgorzej wykształceni i najmniej tolerancyjni wobec innych religii. Co by nie mówić o pozytywnych dogmatach i aspektach religii muzułmańskiej to społoczeństwa te sa prymitywne. To chyba wystarczająca ilość powodów aby mieć uraz do muzułmanów

ja przedstawiłem rzeczowe argumenty jeżeli nie masz równie rzeczowych kontrargumentow, proponuję żebyś wstydziła się za siebie a nie za innych. Pytanie było o powody nietolerancji dla muzułmanów więc odpowiedziałem, a że to się tyczy tylko nieiwlkiego procenta populacji islamu to nie zmienia faktu że wlaśnie z tych powodów które wymieniłem sa własnie nie lubiani.

Gość anty-islamista
A ja zadam odwrotne pytanie Za co miałbym lubić muzułmanów? Co oni takiego dali śwatu że miałbym ich cenić i szanować Mam ich lubić za kary śmierci , za kamienowanie kobiet ktore współżyly przed ślubem, za ataki terrorystyczne wykonywane pod pretekstem walki z nieiwirnymi? Powiedzcie co takiego mamy od islamu? Muzułmanie korzystają z zachodnich technologii i nauki, a sami co zaoferowali śwatu poza przemocą i wojnami. To nie jest atak tylko konkretne pytanie i prosze o odpowiedź czym muzułmanie mogą sie na świecie poszczycić?

lahkoona a co mnie obchodzi co stwierdza koran. Doskonale wiem że ta religia jest pokojowo nastawiona do swiata, ale nie zmienia to faktu że dogmaty Koranu nijak mają się do rzeczywistości. Polscy katolicy są nietolerancyjni to fakt, ale u nas jeszcze nikt niekomu głowy nie obcina tylko ze wiwerzy w co innego. Spróbuj z krzyżem pojechać do afganistanu to gwarantuję ze długo nie pożyjesz. Koran mówi o pokojowej walce z nieiwernymi co nie zminienia faktu że 1/2 muzułmanów uwaza inaczej i myśli że za zabicie niewiernego pójdzie do nieba. Mało katolików myśli podobnie Religia muzułmańska jest dobra ale jej interpretacja wśród muzułmanów jest zła i za to sa nielubiani

Lakhoona, choc jestem przeciwna nietolerancji i w rzucaniu wszystkich do jednego worka, to radzilabym Ci przeczytac ze zrozumieniem wypowiedz wawiaka.

Po pierwsze to kraj i społeczeństwo jest postrzegane poprzez jednostki. Jeden polski terrorysta Teodor Kaczyński który wysadził budynek FBI zrobił nam tyle złej opini w USA to pomyśl co by by;lo gdyby było wiecej takich. Terroryzm jest na wszystkich kintynentach tylko jakoś przeważnie tymi terrorystami sa muzułmanie ( Hiszpania, Londyn) Baskowie tak podkładali bomby ale tylko pod urzedników i wojskowych. Nie mordowali cywilów myślac o zbawieniu. Ja wiem jedno że mnóstwo muzułmanów mieszka i jest im dobrze w tej zgniłej Europie ale znacznie mniej europejczyków chce mieszkać we wspaniałym świecie islamu

Gość Agresive Atheist
Czyli jest wyznawcą proroka który zgwałcił 9-latke