Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupmapam

na porodówce byłamw odwiedziny......

Polecane posty

Gość pupmapam

sami przystojni młodzi lekarze .byłam wszoku a połowa kobiet takie brzydkie, włosy tłuste, wielkie nosy, rude, piegowate, z jakimis sgryzamy, łysiejące, grube. Wstyd.ja zaplanowałam sobie ze lekarz na mój widok nie bedzie z przymusu przy mnie.Postaram sie miec swieże włoskiw kucyk upięte, awiliżóne usta pomadką i tusz na rzęsach. Zadbam o paznokcie. Niechce by patrzył na mnie z odrazą.

Gość moisture
zamiast tego będzie czuł odraze jak sie do niego odezwiesz i usłyszy składnie twoich wyrazów :O

no to napewno doprowadzisz go do orgazmu jak zobaczy taka ksiezniczke. ludzka glupota nie ma granic.

Gość papapa
pumpam tylko nic nie mów bo jestes pusta jak nie wiem co i na pewno jak cie usłyszy to go odrzuci od ciebie na kilometr

Gość mama-to-be
Zgadzam sie nie tylko w kwestii by wygladac ladnie dla lekarza. Tez dla meza/chlopaka. Ja za 3 tygodnie rodze, gole sie prawie codziennie, uzywam samoopalacza, codziennie myje wlosy i nie chodze caly dzien w dresach, choc to w zasadzie ostatnie pasujace ciuszki...Manicure tez regularny, pedicure kosztuje mnie wiecej czasu i nerwoow. Uwielbiam jak mooj maz patrzy na mnie. Dbajcie o siebie dziewczyny.

ach i nie zapomnij zalozyc sringow,bo moze akurat bedzie mial ochote na ciebie a ty wyskoczysz w takich pantalonach ciazowych.

Gość pupmapam
a co wy tak własnie wyglądacie ze sie oburzacie? moze zamiast sie buntowac zajmijcie sie higieną zanim przyjdziecie rodzic.

jak zdążysz się upiększyć wypadając z chaty na porodówkę a następnie po 10 godzinach porodu \"nawilżysz usta i zepniesz włosy w świeży kucyk\" dla lekarza to będziesz chyba ewenementem wśród zmęczonych porodem kobiet :D

no a te rude ,piegowate i z duzymi nosami to mogly najpierw do chirurga plastycznego isc a nie na porodowke glupie sie wybraly,takie to w ogole na izbie przyjec powinni wysylac spowrotem do domu.

Gość mama-to-be
wogoole kobiety w ciazy powinny zajac sie higiena. jestem pewna ze powyzsze wypowiedzi naleza do rozlazlych pan ktoore mysla ze jak juz sa w tej ciazy to moga wygladac ze az straszy. Jasne ze moga. Powodzenia.

nie no przeciez autorka ma racje, po co wyglądać jak fleja, wiadomo , że nie pójdzie na porodówkę prosto od fryzjera:) a co odwiedzin to bardzo mozliwe ja tez byłam

Gość mmmmmmmmmmm
tylko paznokcie beda ci kazali szybko zmyc,bo w arzie znieczulenia, a nie daj boze narkozy patrza na paznokcie, bo od palcow zaczyna sie siniec

Gość do prześmiewczyń
kobieta powinna być czysta, uczesana i ubrana w świeże ciuszki ale szanowne panie - ile z was już rodziło? znacie nasze szpitale? myślicie że to taka rewelacja umyć się po porodzie, szyciu itp? trzeba - ale nie myśli się wtedy raczej o stroszeniu piór i makijażu - raczej o tym żeby szybko wrócić do dziecka

Gość mama-to-be
Dzzieki za rade, dobrze wiedziec bo zdecydowalam sie na znieczulenie. Ja tez raz lezalam na patologii przez pare dni - zgroza!!!Ciezarne panie myly sie zadko, sapaly, ubrane w najgorsze pidzamy. Nie wiem o co chodzi. Mezowie im zupki przynosili, pewnie zaraz potem...ach wiadomo.

Gość jessica.
ciazko pomalowac rzesy jak Ci krew cieknie po nogach...

Gość do prześmiewczyń
a co myśli o mnie lekarz jako o kobiecie to ja mam generalnie gdzieś on ma o mnie dbać i w razie potrzeby leczyć i pomagać a nie adorować mam sie podobać mojemu facetowi :D

A co do prysznica, to ja się pochwalę ze poszłam zaraz po porodszie i szyciu. Szkoda tylko że nie zmniejszyłam sobie nosa przed porodem.:( ehhhh nastepnym razem nie będę juz taka głupia i zaniedbana. Oooo! i jeszcze zadbam o powikszenie piersi!!!! :D:D:D

Gość mama-to-be
Drogie Panie, wydaje mi sie ze zbyt doslownie traktujecie wypowiedz zalozycielki topiku.

Gość jessica.
co wiadomo? Jasniej prosze.

Gość jessica.
artemizja a nie powiekszyły Ci sie po porodzie? Bo mnie jakies 2 numery... :-D

Gość grghjhjjjj
do szpitala pojechalam wypachniona, umyta... dostalam takich skurczow i boli,ze za godzine po moim wejsciu na porodowke wygladalam koszmarnie, cala w potach, wody mi odchodzily, skurcze sie nasilaly... i jak ja mialam wtedy miec czas na pieknienie sie? a tusz z rzes tylko splywal

Gość SanSan
hmm no tak, szkoda ze wczsniej po ciezkim i dlugim porodzie zamiast synem sie zajmowac nie polecaial na wpol zywa sie wykapac i wyperfumowac bo lekarz zobaczy... i pozniej pisza na nas ze w ciazy tracimy czesc mozgu, nie dziwie sie po tkich przypadkach jak ty....

Gość dodam tylko
porodowka i patologia ciązy to nie spa,czy komus sie podoba czy nie. Niektore kobiety musza lezec przez kilka miesiecy,nie moga wcale wstawac,pomyslalyscie o tym?Trudno wykonac porzadna toalete w lozku i do tego na lezaco.

Gość mama-to-be
Napewno przeklinanie swiadczy o twoim poziomie.

Gość jessica.
dupa z reguły nigdy nie jest pusta. :-P

Gość jessica.
ha ha...dobre. :-D

Gość mama-to-be
Wy nie rozumiecie wogoole o co chodzi w tym temacie!!!Polskie kobiety z reguly nie dbaja o siebie, zrozumialyscie??A ciaza jeszcze to podsyca, wtedy to juz hulaj dusza, bo JA JESTEM W CIAAAAAAZY, schylic sie nie moge, zeboow tez nie moge umyc bo zapewne pasta zaszkodzi.