Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betulaxl

obrzezanie chlopaka

Polecane posty

Gość betulaxl

Dziewczyny, czy któraś z was ma doświadczenie z namówieniem chłopaka do obrzezania? Mój chłopak ma jak dla mnie troche za długi napletek [nie ma stulejki], chciałabym aby go albo całkiem usunął lub skrócił. Jak mu to powiedzieć? I jak sadzicie lepiej całkiem bez czy tylko część. Proszę o radę!

Gość zen1979
Niestety nie wiem, gdzie może to zrobić, ale mogę poradzić ze na pewno cały. Doznania niesamowite, obustronne. Powiedz, że zwariuje na punkcie sexu jak to zrobi i bedzie to dla niego wieksza frajda niz do tej pory. Warto! Powodzenia

Gość lamie zycie
hahha, super!!! czesto faceci nazekaja na za male, za duze, wiszace czy asymztryczne farfocle z pipki.......MUSISZ mu to powiedzc- niech ma zlamane zycie

Gość betulaxl
Czesto sie czyta na forach wypowiedzi chlopakow, jak to razem z dziewczyna zdecydowali sie na obrzezanie i jak im jest dobrze, wiec moze to nie lamanie zycia. U nas ponoc tez coraz wiecej wykonuje sie tych zabiegow z korzyscia zdrowotna dla obu stron

Gość ja o tym...
super sprawa, moj chlopak tez jest obrzezany :) olalalala

Gość betulaxl
a jaka ma wersje ? calkiem czy czesciowo? Jak lepiej

Gość ja o tym...
moj ma pelna, ale mial juz zanim mnie poznal :)

Gość betulaxl
a jak bys wolala gdybys miala wybierac?

Gość st0lejash z niego jak nic
a nie zaden dlugi naplet.

Gość M i c h a ł
Czytam, i rozumiem dobrze twój punkt widzenia, ale z drugiej strony jest to dla mnie straszne. Długi napletek jest czasem tym, co ludzi najbardziej podnieca, i facetów i kobiety, i źródło fanu i poczucia męskości bądź doznań erotycznych dla niektórych. Czy jesteście pewni, że zawsze będziecie razem, aby podejmował dla Ciebie taki krok? To jak robienie sobie operacji plastycznej dla kogoś.