Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak dla wlasnego potwierdzenia

PROSZE O ODP

Polecane posty

Kochałam sie w 7 dniu cyklu, biore tabletki 1 miesiac ale tez tabsy przciwbólowe, zdazylo mi sie wypic no i pale... Chyba nie ma szans na ciaze, no nie?

Gość ja o tym...
z doswiadczenia to moge Ci powiedziec, ze ja nie zalicxzylam wpadki,a bralam silne srodki przeciwbolowe, od czasu do czasu jakis alk na imprezie no papierosy pale. Wiec loozik

Podczas brania tabletek nie ma czegoś takiego jak cykl. Od pierwszej tabletki teoretycznie jesteś zabezpieczona. Teoretycznie - bo wiele z nas podczas pierwszego opakowania boi się, że tabletki jeszcze nie działają, różnie wypowiadają się na ten temat lekarze, lecz producenci z reguły potwierdzają pełną skuteczność już od pierwszej tabletki. Palenie nie wpływa na skutecznośc tabletek, tylko na efekty uboczne(poczytaj w ulotce). Alkohol - czasami się nim \"zatruwamy\" co powoduje wymioty - na tym polega osłabienie działania. Co do tabletek przeciwbólowych - byłabym ostrożna, ale z tego co mi wiadomo, tylko antybiotyki i dziurawiec osłabiają działanie tabsów. Podsumowując - raczej nie powinnaś być w ciąży.

DZIEKUJE KOBIETKI