Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka5

do ilu lat można prowadzić samochód

Polecane posty

Gość myszka5

Proszę mi powiedzieć czy jest jakaś ustawa która to określa.Mój ojciec ma przeszło 80 lat i ciągle prowadzi auto,nadmienie że żle widzi,słyszy wiadomo jak w tym wieku.Ciągle mu mówimy że ma nie jezdzić ale On wie swoje.Moim zdaniem stwarza takie n iebezpieczeństwo na drodze jak pijany kierowca.W CZechach wprowadzli kontrolne badania po 60 tce i myślę że słusznie a co u nas?

zmieniłbym pytanie: od ilu lat---wydaje się właściwsze, jakos nie słyszałem o wypadku czterech dziadków w pędzącym BMW, a o małoletnich matołach wracających na podwójnym gazie z festynu owszem

Gość myszka5
Aco byś powiedział Mistrzu,gdybym Ci powiedziała że ostatnio stracił przytomność w domu i gdyby wtedy jechał samochodem co by się mogło stać?????????? Wpobliżu jest szkoła i gdyby dzieci szły chodnikiem na który być może by wjechał. Strach pomyśleć prawda, wiem że każdego to może spotkać ale większe prawdopodobieństwo jest u ludzi chyba 85 letnich.My jesteśmy bezsilni ale trzeba mieć trochę wyobrazni

Gość lumpowicz
powinien iśc do lekarza, ale idz do wydziału komunikacji i powiedz o kłopatach zdrowotnych a oni powinni skierowac go na badania!!

Gość lumpowicz
no ale chyba mozen wysłąc kogoś na przymusowe badania jak widać, ze sa problemy ze zdrowiem!!