Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujący i pytający

Gdzie na randke w Krakowie????

Polecane posty

W niedziele jestem w Krakowie i mam sie spotkac z dziewczyną. to bedzie dla mnie wazne spotkanie, a ze nie jestem z Krakowa, nie wiem gdzie sie z Nią umówic na spotkanie ? Bardzo mi zalezy na fajnym klimacie i wrazeniach:) Myslałem, zeby umówic sie z nia na Bulwarach Wislanych, a potem pójśc do jakiegos lokalu na Rynek. Czy to dobry patent ???? :) Dzieki za wszelkie propozycje i wskazówki.

Gość misie zdaje.
Moze ona niech coś podpowie,tam jest dosyć dużo ladnych miejsc:)

Gość hmmm.. oczy
no kraków jest bardzo romantycznym miejscem:) Też dokładnie nie znam Krakowa, ale ma swój urok:)

a chcesz do knajpy czy na spacer? Knajp to jest od groma, ale sugeruje tak jak sam mowiles bulwary wislane, od wawelu w strone dabia, a potem jest krok na kazimierz a tam juz jakas knajpka. Ewentualnie galeria kazimierz ale to opcja mniej romantyczna :P

Gość a ja bym chciala zeby mnie
zabrano nad wisle, tam tez sa lawki, i mozna sie przytulic, pogadac, bo w knajpie to troche glosno :) Bylabym szczesliwa bo kocham karmic ptaki:)

Na Kazimierzu jest duzo klimatycznych knajpek, w ogole to miejsce ma swoj urok :-)

z galeriii kazimierzpokojnie na nogach na rynek nawet z galerii wzdluz wisly w strone plazy

chciałbym z Nią spedzic jak najwiecej czasu( chyba ze Ona bedzie szybko chciała zakonczyc ten wieczór ;) ) i własnie po Bulwarach Wislanych, fajnie by było gdzies jeszcze usiąc i napic sie np:piwa ( a moze ogródki na Rynku) ????? chyba za bardzo mi zalezy na tych wrazeniach i emojach Jej .

Boshe! na randkę do Galerii Kazimierz???!!! coż się z tą młodzieżą porobiło? Klimatycznie i spokojnie - Cieplarnia, Prowincja na Brackiej, Alchemia na Placu Nowym, Eszeweria, Singer - w ogóle knajpy na Kazimierzu Zależy co lubicie - jaką muzykę, jaki nastrój - Bulwary zdecydowanie popieram!

bulwary wislane + dziedziniec Wawelu jesli na spacer jesli do knajpy to Kazimierz albo rynek mozna tez na kopiec na spacer itp ale jak chcesz do knajpy to po co sie umawiac nad wisla? poza tym jak ona jest z krakowa, to glupio bedzie jak to Ty ja bedziesz prowadzil ;) ona na pewno zna fajne miejsca

Gość kasia kasia
Kazimierz - knajpka Alchemia!!! Polcam serdecznie! i pozdrawiam! Oby randka ie udala :D

dzieki, moze kiedys wpadne ;) ps wlasnie kojazylam te nazwe tylko nie wiedzialam gdzie dokladnie to jest

Gość kasia kasia
w ogodkach an rybku jest duzo ludzi, w ogole kreci sie tam masa obos, trudno sie skupic na rozmowie. Sporo osob tu poleca kazimierz ( i ja tez) wiec warto sie tam wybrac.

Gość mozna isc bulwarami
do Salwatora a potem na Kopiec Kosciuszki - fajny spacer po ladnych miejscach. albo w druga strone - do Kazimierza a tam juz knajpka na knajpce, na pewno cos znajdziecie, co Wam przypadnie do gustu (a ja osobiscie polecam osmy dzien tygodnia - kolo synagogi na miodowej).

Gość taka jedna krakowianka
ogródki na rynku i w ogóle rynek odradzam bo o tej porze jest cholernie głośno, tłumnie i zero romantyzmu (i jest mnóstwo pijanych i wrzeszczących angoli i innych turystów z dziećmi) Proponuje bulwary wiślane. W niedzielę też będzie ful ludzi, ale jak się pójdzie bulwarami od Wawelu w stronę Kazimierza to jest spokojniej i jest tam na Wiśle prom z knajpką - całkiem przyjemny.

Gość djmfbkitotyh
W wakacje byłam w Krakowe...na Starym Mieście rzuciła mi się w oczy kafejka o nazwie "Pod żółtą pipą" To niesamowite, co? :D A pomyślcie ubrać się na żółto i stanąć przed wejściem do kafejki :D

Gość mi mala z pracy
ahhhh raczej powinienes zapytac: gdzie nie na randke w Krakowie?:P Krakow jest stworzony do randek, romantycznych wypadow i milosnych uniesien:P echhh stare dobre czasy:D

Gość MichałBe
Siema, osobiście zabieram kobiety do knajp typu Piecart (chyba szewska), fajny klima, przyciemnione światło, mili ludzi, w takich miejscach kobiety zawze czują się swobodniej, ja zresztą też, a jak jeszcze w tle leci muzyczka na żywo i do tego fajnie podany drink, to magia.

Gość gość
bardzo fajny pomysł Bulwary, można się pospacerować wzdłuż Wisły, a jak już będzie tak spacerować to możecie pójść na kolację do Vanilla Sky. Świetne miejsce na randkę, klimatyczne, dobre jedzenie. Na pewno się dziewczynie spodoba.

Gość gość
So what? Już w Krakowie ludzie nie chodzą na randki?

Gość kingoflife
moim zdaniem bardzo fajnym pomysłem jest spacer i dobra kolacja, jak zabierzesz dziewczynę na przykład do Augusty to możecie sie przejść później na spacer wzdłuż Wisły, albo kładką zakochanych. Na pewno się jej sposoba.

Gość gość
Dzięki za rady. Ja już mam z nią dwójkę dzieci, dzisiaj idziemy do ZOO.

Gość gość
Jeśli zależy Ci na randce na Bulwarach Wiślanych to mogę Ci śmiało polecić barkę Stefan Batory, tuż przy Wawelu :) weź tam dziewczynę na kolację, klimat nie do opisania, gwarantuję Ci że będzie zadowoona z takiej kolacji :) Wisła i widok na Wawel swoje zrobi :) a kuchnia i obsługa również na bardzo wysokim poziomie :)

Gość nareeew
Dużo taniej mam ostatnio z czymś takim jak Karta na Plus. To jedna karta, a służy za kilkaset kart stałego klienta, do restauracji, sklepów, kawiarni, barów, SPA i całej reszty.

Gość gośkajjj
Na pewno warto wybrać się tutaj http://presto-pizza.pl . Mają tam świetną i niedrogą pizzę. W menu jest naprawdę sporo pozycji, więc jest w czym wybierać. Będziecie zachwyceni. Naprawdę mają tam idealne ciasto. Można u nich również zamówić z dowozem. Super sprawa.