Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie facet_

Mam większy szacunek dla prostytutek niż kobiet uprawiających przygodny sex

Polecane posty

Dlaczego zaraz tak oczerniać kobiety o byłych partnerów -czy to jej wina ,ze trafia zawsze na wała albo z niedorozwinietym ptakiem . Skoro jest wolna ma prawo poszukiwac ,testowac i wybrać własciwego . Wy swoje skoki na boki usprawiedliwiacie a myślicie ,ze wy nie powszedniejecie . Tez mamy ochote od czasu do czasu na fajerwerki . Myśle ,ze kompleksy kogos tutaj dobijaja . co do prostytutek -to prawda- ciężki kawałek chleba współczuje dziewczynom bo wiele z nich jest zmuszana z róznych przyczyn do tej pracy i nie zawsze jest to praca dobrze płatna . Po za tym niebezpieczny zawód a klijenci alfonsi to często- zwyczajne bydło.

Gość Purpurowaa Łza
dziwka25- spojrz na date tego tamtego postu- marzec tego roku. to było na poczatku mojej bytności na forum. Masz racje, oni niech bedą nieuswiadomieni- niech wierza w to co chcą, pewnie niektorym jest tak wygodniej. Nie zmieniajmy im światopoglądu i niech dziwka zawsze bedzie dla nich dnem- tak im lepiej z tą wyższością życ!

Gość punisher1979
hahahahahaha

Gość punisher1979
kobiety gowno wiedzom o prostytutkach i to wszystko !

Gość punisher1979
A jak normalna kobieta sie szmaci z facetami roznymi to jest ok a jak prostytutka sie pracuje i zarabia uczciwie to odrazu zla jest wiecie co wy jestescie smieszni i ponirzeni nisz one a to rze ja zle pisze mieszkaj jedna z drogom zagranicom mieszkam 16 lat wyjechalem jako dziecko do niemiec i mam to w ....... co myslom o mie ludzie !!!!!!!

Gość punisher1979
i tak niezle pisze ! i do ciebie Purpurowa Łza to tylko ty masz takie zjawienie bo sie walilas z brudasami heheheh ok powiem jedno tu niedawno czytalem ze polka chce sie przespac z Türkiem to jest smieszne i gdzie tu logika kobiety wescie sie za polskich facetow a nie bierzecie sie za opcokrajowcow wy kobiety miedzy sobom sie ponirzacie tylko ze wy myslicie ze jak nie pracujecie to nie jestescie k.u.r.w.a.m.i owszem tesz jestescie bo tesz opskakuje was kilka facetow naraz co wy nie pracujecie one to chociasz pracujom a wy ! nio a co do ciebie to jakies mialas nie smaczne przygody z facetami co majom syfa i ci teraz niedaje spokoju albo im zazdroscicie ze majom kase znalem jednom prostytutke co zarabiala za jednom noc 2000 euro noc w noc i cos wiem o tym morze ty malo bralas Purpurowa Łza ale som co wiecej biorom !

Gość swdgvjhbkl
nie chce mi sie czytac topiku, tylko poczatek przeczytlam, ale wszystko fajnie, ale dlaczego autorze odnosisz sie tylko do kobiet? z mezczyznami inaczej?

Gość zgadzam się...
też bardziej szanuję prostytutki niż puszczające się na prawo i lewo dziewuchy.

Gość EJ PurpuROWA
Ty masz chyba z główką. Pracujesz jako dziwka bo chcesz zostac szefem firmy? ni etedy droga, tak sie ludzie nie znajduje na tych stanowiskach tylko cięzko charują, na poczatku za 1000 zlotych aby potem awansowac. Placisz sobie 6 tys za kurs, czy ty myslisz ze to normalne. Nie chcesz sypiać z facetem za darmo - czy ty sie słyszysz? nie masz nic innego do zaoferowania? tylko sex? to załosne. Nie rozdzielaj tez ludzi na samców i samice. jestesmy ludzmi i mamy uczucia. Ja nie bylabym z facetem tylko dla seksu. Faceci maja podobnie wiec moze dlatego pokolei Cie rzucają. Powinnas zdac sobie sprawe ze jestes cos warta. Duzo jest pieknych seksownych dziewczyn. Ale one wcale nie wystawiają sie na sprzedaż. Jeżeli szczujesz faceta na seks to tylko takiego znajdziesz. Na dodatek szybko cie rzuci. Zacznij oferowac cos wiecej mezczyzną a moze któryś na Ciebie zwróci uwage

Gość kobietka86
A mi się rzygać chce gdy czytam te bzdury o szanowaniu się kobiet, które piszą faceci którzy ich nie szanują, wykorzystują na lewo i prawo pod przykrywką, że skoro się nie szanuje to można ja wykorzystać, można próbować, mamić i jak się juz uda zdobyć, to nie będzie szanować, bo się puściła, a jak nazwiesz takiego bydlaka, który zrobi wszystko nie patrząc na uczucia a potem jeszcze poniżać będzie, bo się niby puściła. To jest dla mnie najgorszy z typów człowieka. Więc jesli nie macie nic na sumieniu, to możecie się dopiero wtedy wypowiadać! A szczerze, to znam bardzo niski odsetek facetów, którzy w swojej drodze życia nigdy nie wykorzystali kobiety po to by tylko puść z nią do łóżka, którym choć trochę zależałoby na jej uczuciach a nie na ich zwierzęcym zaspokojeniu. Nie wypowiadać się póki nie będziecie mieć nic sobie do zarzucenia!

Gość kto wygrzebał tego starocia?
temat sprzed 4 lat :D

Gość Nie zgadzam się.
Lepsza kobieta, która robi to bo lubi, niż taka, która się sprzedaje za kasę.

Gość sks
czy ma ktos rozmienic 2,5 zeta.przepraszam