Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4543534534

mam 26 lat dobre studia dobrze platna prace

Polecane posty

Gość awkurzać to się dopiero
będziesz chłopie na starośc..... jak ci nawet nie będzie miał kto szklanki wody podać :P ale oczywiście Twój wybór.... ja ci zycze jak najlepiej, jesli tylko wykupiłeś sobie prywatną polisę z tych 7 kawałków, aby moje dzieci nie musiały ci pielęgniarki sponsorować ze swoich podatków :P

Gość realnie az do bolu
jesli nie wyobrazasz sobie wiazac sie z baba to zwiaz sie z chlopem tyle samo zarabiajacym, bedzie kazdy sobie rzepkie skrobie

Gość śmieszne to...
7 tys phi i tym niby się chwalisz, po prostu żałosne, żadna kobieta by Cię nie chciała, bo: a) jesteś mitomanem b) 7 tys to skromna sumka, a żadna z nas nie będzie utrzymywać darmozjada.

Gość grgrdgsgtr
to idz na operacje wkoncu masz za co sobie zrobic... zreszta 11cm nie powinno stanowic problemu kobiecie... przeciez tylko ok 5 cm w głab pochwy kobiety jest unerwione i moze sparawiac przyjkemnośc... masz jakiś kompleks nie taki...nie wiadomo z kąd...

Gość 4543534534
mi 7 tys wystarcza na dostatnie zycie w luksusie a ty pewnie jstes zalosna studentka ktora szuka sponsora hehehe spadaj szmat oz mojego topica

Gość grgrdgsgtr
te 7 tys to sporo jak na jednego... ale niewiele na rodzine... wiec lepiej nie zakładaj a znajomym powiedz by sie wypchali i zycia ci nie układali bo to ty chcesz je przezyć tak jak chcesz oni tego za ciebie nie zrobią... pozdrawiam

Gość Lau
Moje ciezarne kolezanki tez mnie nagabuja kiedy slub, kiedy dzieciak, smieja sie, ze sie nie zareczylam z moim chlopakiem, "a mam juz 25 lat i jestem stara dupa", ale mnie to wali, wyjde za maz wtedy kiedy uznam, ze tego chce, to samo z dzieckiem, nic na sile, bede chciala, to bede miala, nie to nie i nikomu nic do tego.

Gość śmieszne to...
owszem jestem studentką, od ponad roku prowadzę własną firmę i tymi żałosnymi 7 tys to się możesz chwalić u siebie na podwórku, robaczku...

Gość grgrdgsgtr
no chyba że chcesz miec kobiete która bedzie zarabiac tyle samo albo wiecej... ciekawe co na to powiesz... związek bez dzieci.. zresztą to twoja sprawa

Gość 4543534534
buehehehe nie rozmieszaj mnie studentko jestes zalosna pewnie 7 tys na oczy nie widzialas tepa kozo

zakompleksieni faceci...uwielbiam :D muszą się wyżyć, bo czują się wtedy lepsi :D dowartościowałeś się chłopaku ?? uważasz, że 7000 to majątek?? ja nie mówię, że mało, ale wierz mi, można zarabiać dużo wiecęj.... a ci co się chwalą takimi sumami zazwyczaj zarabiają tylko procent tego ;) pozdrawiam ŻAŁOŚNIAKU :D:D:D ubawiłeś mnie niebotycznie :D

Gość śmieszne to...
ojej jakie ty masz kompleksy... obawiam się jednak, że twoje marniutke 7 tys nie starczą na porządnego psychologa.

Gość 4543534534
pewnie uprawiasz prostytucje..

Gość śmieszne to...
pewne to jest to, że z ciebie mitoman pierwszej wody i to że ty prostytucji nie uprawiasz z tymi 11 cm...

Gość 7tys- nawet na metr mieszkania
w Wawie.... miesięcznie cię nie stać :P

Gość grgrdgsgtr
dopier.... cie chłopakowi za jego spojżenie na swiat... dajcie mu spokuj nie warto sobie zawracać głowy czyimś życiem ... w koncu was samych to nie dotyczy....