Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

3 minuty temu, kris888 napisał:

Na szczęście już nie piję w ogóle alkoholu. Chyba z 5 lat już będzie albo i dłużej.

Ja tak od jakichś 3 lat zero alko , ale ja po litrze dopiero się rozkręcałem. To Ty byś zmarł po takiej dawce. 😅

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Ja wiem, tylko ja wtedy 50siatkę a nie setkę. 😅

Te małpki dobre były , bo można było dyskretnie się podleczyć i później trzeba zjeść coś wartościowego a najlepiej na gorąco żeby żołądek pobudzić do pracy. 😁

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Ja tak od jakichś 3 lat zero alko , ale ja po litrze dopiero się rozkręcałem. To Ty byś zmarł po takiej dawce. 😅

Może nie zmarł, ale kilka dni boleści i bólu głowy na pewno by było 😄 W każdym razie nie chcę tego sprawdzać.

Poza tym ja się po alkoholu nie rozkręcam. Wręcz odwrotnie - na mnie alkohol działa jak środek nasenny.

1 minutę temu, Szansa na miliony tak napisał:

To nie podlegało dyskusji więc zaakceptować i nie dyskutować 

Leżak to zupełnie inny poziom 

A kto leciał na bycznika pryscylla klaudiusz i nimfuś a ich atrakcyjności nie trzeba chyba wyjasniać dwa fejki i wiadomo 

A na malowany iskra i elka no super partie jedna bez zęba druga nie wiadomo co kombinuje 

nikt nie lecial na byczego, tylko on wszystkich stalkował jak jakis psycho creep 10/10, tu na forum to samo robi przeciez i nęka kazda. a ciebie nawet nie chciala najwieksza desperatka iskra śląca milfowe cycofony pravikowi

2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

Lepiej leżaka hetero bo czasem się chce zwalic dopom

mi sie nie chce, wole masazyk i malowanie paznokietek

Przed chwilą, big babofon napisał:

nikt nie lecial na byczego, tylko on wszystkich stalkował jak jakis psycho creep 10/10, tu na forum to samo robi przeciez i nęka kazda. a ciebie nawet nie chciala najwieksza desperatka iskra śląca milfowe cycofony pravikowi

Iskra to chyba rok pisaliśmy i nie wyszło dlatego mnie to nie chce nie wraca się dwa razy do tej sanej rzeki

Ale wtedy chciała sex w hotelu na pierwszym spotkaniu i ślub i odmówiłem jej bo brzydka

Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał:

Tak możemy być razem sřako 

H

wolalabym zostac rozdziubana przez kruki albo rozszarpana przez hieny

wolalabym zostac rozdziubana przez kruki albo rozszarpana przez hieny

No jak tam chcesz dla mnie tu są za mało atrakcyjne jedynie dumbo aspiracji 

17 minut temu, Pokraka napisał:

A czyli podobnie tylko u mnie domimijacy kolor to niebieski. Moja mama ma zielone a tato niebieskie, rodzestwo ma normalnie niebieskie a ja z plamami 😁

Nie martw się. Jestem z tobą.  Znam ten ból. U mnie sami bruneci, ja szatynka. Wszyscy swoje urodziny oblewają,  ja zagryzam jakimś ciastem 🤣 

15 minut temu, Szansa na miliony tak napisał:

Starałem się dyplomacji jak coś 

Że ja nie wiadomo co kombinuje?

U mnie na urodzinach nigdy żadnego alkoholu nie było.

Zresztą, gdyby nie rodzina i kumpel - to urodzin mógłbym nie obchodzić wcale. Ale pamiętam o innych osobach i ich urodzinach. Imienin nie obchodzę, bo nigdy nie wiem, kiedy wypadają 😄

Edytowano przez kris888

Nom nie pisze się wyroochaj mnie bo mi smutno 

🤣

1 minutę temu, kris888 napisał:

Zresztą, gdyby nie rodzina i kumpel - to urodzin mógłbym nie obchodzić wcale. Ale pamiętam o innych osobach i ich urodzinach. Imienin nie obchodzę, bo nigdy nie wiem kiedy wypadają 😄

Ja się schlałem na osiemnastce... swojej, kolegi, drugiego kolegi... chyba skutecznie, bo żadne następne urodziny się nie powtórzyło... kulturalnie, kilka kieliszków i tyle 😆 i tak już ponad 15 lat.

2 minuty temu, kris888 napisał:

Zresztą gdyby nie rodzina i kumpel - to urodzin mógłbym nie obchodzić wcale. Ale pamiętam o innych osobach i ich urodzinach. Imienin nie obchodzę, bo nigdy nie wiem kiedy wypadają 😄

Ja to nie jestem taki wykolejony piwo wije do obiadu rodzinnego czy lampke wina w restauracji bo żaden ze mnie były alkoholik bym musiał permanentnie 0 ale traktuje to jak herbate czy barszcz czerwony (ostatnio dobrze wszedł z kubka do pyzy z mięsem i masłem)

19 minut temu, big babofon napisał:

Nom, Byczy to był legenda kowbojek... mógłbym takie historie opowiadać, co tam wyczyniał... ale nie będę, niech ma spokój już 😆 

Przed chwilą, RC + napisał:

Nom, Byczy to był legenda kowbojek... mógłbym takie historie opowiadać, co tam wyczyniał... ale nie będę, niech ma spokój już 😆 

nom, dlatego nie uwierze ze ktoras na niego leciala kiedykolwiek

bo żaden ze mnie były alkoholik

Ze mnie też żaden alkoholik. Po prostu piło się sporadycznie, kilka razy się upiło. Jednak w końcu człowiek zrozumiał, że nie warto. Tracić zdrowie i pieniądze.

Na weselu u brata ciotecznego, to połowę przespałem. Ale za to pierwszy nad ranem się obudziłem, jak już impreza się kończyła 😄

Edytowano przez kris888

6 minut temu, Baba napisał:

Nie martw się. Jestem z tobą.  Znam ten ból. U mnie sami bruneci, ja szatynka. Wszyscy swoje urodziny oblewają,  ja zagryzam jakimś ciastem 🤣 

No ja odziedziczyłam kwadratową szczękę po tacie 😂

20 minut temu, Baba napisał:

U mnie 100% ma niebieskie oczy, zarówno od strony matki jak i ojca, praktycznie wszyscy prócz śp Mamy mają blond włosy, ona była tym wyjątkiem właśnie co wspominacie w waszych przypadkach, bo jakoś po 20 roku życia zaczęły jej ciemnieć, aż w okolicach 30 była już szatynką... jakiś genetyczny przypadek ciekawy 😉

2 minuty temu, Pokraka napisał:

No ja odziedziczyłam kwadratową szczękę po tacie 😂

Rodzice kiedyś się  śmiali, że  mnie na porodowce ktoś podmienił i nie tylko o ten kolor włosów chodziło. Podobieństwo do taty uchronio nas od badań na ojcostwo 🤣 

Na prace ale jest tak zjèbany że odpuscily 

a malo to tyle zarabia? tirowiec to nie biznesmen z 30  czy 50 k, zeby na hajs leciec. no i kazda wie ze tirowcy to roochacze tirówek, zadna takiego nie wezmie procz desperatek i menelek.

a malo to tyle zarabia? tirowiec to nie biznesmen z 30  czy 50 k, zeby na hajs leciec. no i kazda wie ze tirowcy to roochacze tirówek, zadna takiego nie wezmie procz desperatek i menelek.

No byczy to kaleka zyciowy w pl, ale szwagier ma 20k w uk

Mnie ostatnio dwoch mlodych angoli w sklepie sprzedawcy wzieli za norwega xD

Jeden do mnie czy jestem z Norwegii. Ja mowie, ze z Polski, a on wow myslal, ze jestem norwegiem. Za chwile typ, ze chcialby byc szwedem xD

Z kolei starsi angole mysla, ze jestem niemcem. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się