Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaa

zazdrosna jestem...czy brak mi 7 klepki

Polecane posty

Gość zazdrosnicaa

a mianowicie, widzialam jak moj ukochany wpatrywal sie w nasza sasiadke ktora ma jego ulubiony wyglad: brunetka itp. az mnie unosilo ze zdenerwowania!!!!!!! czy to oznaka tej chorobliwej zazdrosci?

Gość albo najpierw jej

Gość zazdrosnicaa
dobrze ci powiedziec...............a mnie az nosi ze zlosci

Gość mipias
jeżeli jego spojżenie było przelotne-popatrzył sobie i poszedł -nie masz się czego obawiać..facet twój był w tym czasie w muzeum i sobie na "coś" popatrzył.

Gość zazdrosnicaa
z 15 min tak siedzial i sie gapil niby to papieroska palil, niby psa wyprowadzal ale oka z niej nie spuszczal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zazdrosnicaa
.....i dodam ze przypomina troche jego ex. no chyba nie wytrzymam i jemu to powiem..........

Gość ojojo kurde blade
To faktycznie źle z Tobą... a kiedy Ci 5. i 6. zabrakło??

Gość zazdrosnicaa
to juz poradzic sie nawet nie mozna ....bo klepki leca w ruch to zadna z was nie byla zazdrosna?

ja jestem zazdrosna totalnie, nawet jak sie moj facet gapi na jakiegos suchara z fashion tv...grrrr;/

Gość mmmmmmmmmmm
tak zmecz go w lozku, zeby nawet nie mslal o patrzeniu na inne. ponoc skutkuje:P

Gość kania bania
kobieto kolezanko, normalne ze jestes zazdrosna bo taka natura nasza. a wez i ty popatrz sie na innego i zobaczysz jak zareaguje twoj ukochany

Gość emilio 29
ale oco sie wogle rozchodzi????????? facet lubi se popatrzec tak czy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!i wcale nie musi to znaczyc ze ty go nie interesujesz

a wiec uswiadom sobie , ze nikt nie chce byc kontrolowanym - tak , ty kontrolujesz ! a nie na tym polega wspolne zycie. noooo i dodam jeszcze , ze takie kontrole psuja wiezi i tobie niczego pozytywnego nie dadza.

Gość kania bania
mnie to zrzera na kazdym kroku ale jemu sie nie przyznaje.......................to nic nie znaczy ze gapi sie na sasiadka no chyba ze zdaza mu sie czesto gapic wtedy...........kaplica

Gość zazdrosnicaa
ja nie kontroluje tak calkiem przypadkiem go zobaczylam wyglsadajac przez okno.........a teraz mnie to gryzie wiem ze mnie kocha, i zdrady sie nie obawiam ..........NO ALE TA ZAZDROSC JAK JA WYLECZYC?

Gość kania bania
nie da sie wylaczyc zazdrosci............bez zazdrosci nie ma milosci

Gość zazdrosnicaa
a niech to ges kopnie ..........moze w przyszlosci ktos wynajdzie tabletke na ta piepszona zazdrosc!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zazdrosnicaa
:(

Gość jjajjajajjajaa
kurcze troche cie rozumiem,tez bym sie tak czula jakbym widziala ze tak dlugo sie gapi

Gość gadulinka
Hmm znam ten problem bo sama kiedys bylam strasznie zazdrosna w moim poprzednim zwiazku.Nie moglam zniesc mysli, ze moj facet ma kolezanki, ze moze podobac mu sie inna dziewczyna.Nawet gdy ogladalismy razem tv i byla tam jakas ladna laska od razu bylam wsiekla w srodku.Nie okazywalam mu tego, ale to mnie rujnowalo od srodka.Teraz mam innego chlopaka i wszystko sie zmienilo.Nie jestem juz tak chorobliwie zazdrosna, czasem nawet zartujemy sobie z chlopakiem i razem oceniamy wyglad kobiet i mezczyzn na ulicy czy w telewizji :) Teraz zastanawiam sie od czego to zalezy, czy to ja sie zmienilam bo doroslam czy cos innego na to wplywa.Ciesze sie, ze sie z tego uwolnilam.

Gość lolitaja
a do mojego dzwonia jego zname.z dawnych lat te ktore on przelecial i co ja mam biedna odczuwac.......... ZAZDROSNA JESTEM JAK CHOLERA I NIEMA ZMILUJ

Gość zazdrosnicaa
a kiedys mu zwrocilam uwage jak patrzyl na taka jedna krodka chwilke..........a on mi na to: glupiutka jestes przeciez kocham ciebie

Gość gadulinka
teraz chyba moj chopak jest bardziej zazdrosny o mnie niz ja o niego.Kiedys powiedzial mi, ze doskonale wie ktory facet mi sie podoba a ktory nie.Podobno zmienia mi sie wyraz twarzy gdy na takiego patrze :D Tak wiec dobrze jest zamienic to troszke w zarty i posmiac sie z tego wspolnie.Takie podejscie rozladowuje wszystkie napiecia.

Gość kania bania
ale to chyba normalne u facetow ze ogladaja sie za bdziewczynami bedac w zwiazku...........niestety ten typ tak ma :(

Gość gadulinka
i jeszcze jedna rada dla was dziewczyny.Nawet gdy jestescie zazdrosne nie mowcie tego za kazdym razem chlopakowi.Oni moga to zaczac wykorzystywac bo spodoba im sie to, ze jestescie o nich zazdrosne.

Gość zazdrosnicaa
............ale w srodku mnie tak troche gryzie, ale masz racje obruce to w zart ale mu o tym i tak powiem, a zrobie to gdy bedziemy "ta sasiadke" mijali na osiedlu ot co!

Gość zazdrosnicaa
gradulinka......a jak sobie z ta zazdroscia radzic?przeciesz trzeba sie wygadac............a kolezanka daleko:(