Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaa

zazdrosna jestem...czy brak mi 7 klepki

Polecane posty

Gość gadulinka
zazdrosnicaa pomysl czy aby naprawde masz takie powody do zazdrosci? Chlopak ciebie kocha i z tobą jest, nie z sasiadką - to ty wygrywasz! To, ze na kogos patrzy nie znaczy od razu, ze kogos pozada.Czy ty nie patrzysz n ladnie wygladajacych facetow?Ja przyznam szczerze, ze zdarza mi sie to czesto.Przypomnij sobie co wtedy myslisz? Ja mysle sobie - "przystojny facet" i nic sie nie zmienia.Zyje sobie dalej i kocham najbardziej na swiecie mojego chlopaka:) Musicie zaczac zmieniac swoje nastawienie a nie truc glowy facetowi, naprawde da sie to zrobic :)

Gość kania bania
ja tez gapie sie na fajnych facetow............ale memu nie pozwalam sie gapic na wypicowane panienki

Gość zazdrosnicaa
no masz racje..............ale jednak!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrr ide pocwiczyc to mi przejdzie.....

Gość juzefina z mlyna
tez mialam podobnie.....wracalismy razem do domu pod blokiem stala sasiadka, ledwo weszlismy do domu a ON bierze psa i wychodzi.jakos nigdy niemial ochoty przed obiadem psa wyprowadzac a tu raptownie wylecial jak poparzony ze 20 min. go nie bylo........a zawsze 5 to juz jego rekord w wyprowadzaniu byl...........ZLOSC MNIE WZIELA kurwa jego mac

Gość juzefina z mlyna
a niech szlak trafi ta zazdrosc..........

Gość zazdrosnicaa
no to witam w klubie :(