Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seniorita Euchenia

To juz w tą sobotę!

Polecane posty

Gość Benni
zazdroszczę ci - ja za 1, 5 miesiaca, gratulację!

Gość migotkaa_84
Hej! ja tez mam slub juz w ta sobote :)

wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :) My juz 2 tyg po slubie :) ale byl stres ;))) troche przed kocsciolem a najwiekszy w kosciele, w momencie gdy gadasz do mikrofonu wszyscy patrza, sluchaja, kamera smiga obok Ciebie itp itd... ;))) Powodzenia i pozdrawiam Serdecznie

ktos ma jezscze cos do pwoiedzenia,jesli chodzi o sters na wlasnym slubie?czy to faktycznei jest taki stres jak sie slyszy?pytam bo za 3 tygodnie wychodze za maz...

kamilka55 ---- > wszystko zalezy od czlowieka :) ja sie stresowalem bardzo w kosciele, ale po przysiedze czulem sie jak nowo narodzony :) bez stresu itp :) potem juz zabawa na calego :) Moja Zona np nie miala stresu :)

no coz...to ja czuje ze bede sie stresowala,,...bo juz teraz na sama mysl i rozmowe boli mnie brzuch z nerwow....

Gość ja bym chyba umarla
u mnie 4 miesiace a juz sie boje, co bedzie na tydzien przed to nie wiem

ja sie najbardziej onbawiam skladania przysiegi ze nie wiem poplacze sie albo wrecz przeciwnie smiac mi sie zachce wiadomo to:P

bo wiem ze na bank sie rozrycze jak przyjdzie do podziekowan dla rodzicow, piekny moment i bardzo wzruszajacy

życzę duuuużo szczęścia i powodzenia!!! Daj znaka jak poszło :)

Dziękuję bardzo za życzenia ! Dzisiaj jeździłam na rowerze dwie godziny, żeby się odstresować. To już pojutrze! Brzuch bolał jeszcze kilka dni temu, odpukać na razie jest dobrze. Ale stres i tak robi swoje! Cały czas mam wrażenie, że o czymś zapomniałam...

Gość hej seniorita
jakie Ty szkoły konczyłas ? :o Mówi sie " w tę sobotę" - nieuku:o A poza tym duzo szczęścia i wesołej zabawy :-p

Gość imili86
zazdroszcze ze juz teraz ja dopiero w przyszlym roku w pazdzierniku .. ale gratuluje i wszystkiego naj

ahh kazdy sie stresuje itp :) ja takze sie stresowalem :) i lezka mi sie zalala w oczku :) w czasie przysiegi :) ale powiem stres stresem... ale jest to najpiekeniejsza chwila w calym zyciu... :)) jak bym mogl to cofnalbym sie raz jeszcze do tylu i znow sie stresowal :))) bo na ta chwile czlowiek czeka cale zycie :) Oby wszystkim sie wiodlo jak najlepiej z czego Wam z calego serca zycze

ja jak czytam wasze wypowiedzi to jzu sie stresuje...brzuch mnie boli...W dodatlu ciagle mi sie wydaje ze cos zapomnie...Dla mnie najgorsza bedzie ta przysiega i blogoslawienstwo,bo wiem ze jak u kogos zobacze lzy to juz na bank bede plakala...W kosicele boje sie ze cos przekrece,ze sie zalamie ze stresu i niebede mogla wymowic!Moja koelzanka na swoim slubie ledwo powiedziala,tak jej glos sie zalamywal,a zawsze byla taka bezstresowa dziewczynka a tu prosze...Ufff

to już jutro.... właśnie wracam od kosmetyczki, która cudem poradziła coś na moje paznokcie zniszczone. i nawet w toku przygotowywań czuję, że ten ślub nie jest mój. Jakby mi się to wszystko śniło. Jak ja to przeżyję!!!

dasz rade i bedzie super ja też tak miałm w zeszły piątek i strasznie sie bałam a juz po :) powodzenia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Gość migotkaa_84
to juz dzis!! :))))wszystkiego najlepszego dziewczyny :)

seniorita euchenia - głowa do góry, wypięta pierś i piękny uśmiech :) Będezie wspaniale. Wszystkiego naj :) Tylko wróć do nas i pochwal się :D 🌼