Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23letnia

moja ciąża ?

Polecane posty

Gość 23letnia

Hej dziewczyny, trochę się stresuje wiec postanowilam napisac ostatni raz kochalam się w kwietniu , potem dostalam miesiaczkę kwietniowa i kolejną miesiączke w maju, czyli 2 normalne miesiaczki, ostatnią dostalam 33dnia cyklu czyli moj cykl trwal 32 dni, a teraz czekam na trzecia jest juz 33 dzien i nic nie ma:( ze stresu juz ogladam swoj brzuch czy sie przypadkiem nie powiekszyl, wiem ze to moze glupie ale tyle sie naczytalam ze mozna miec krwawienie i byc w ciazy, myslicie ze mimo to jestem w ciazy?cykle mam dosc nieregularne moze byc 26 - 27 dni albo nawet 32 myslicie ze jest to mozliwe?:(pozdrawiam

Gość 23letnia
dodam ze kochalam sie w dni nieplodne z prezerwatywa i wszystko z nia bylo w porzadku a moze przez upaly sie spozniac?

Gość ehh.....
Na pewno masz 23 lata? strasznie infantylne jest to co piszesz... nie znasz swojego organizmu? nigdy Ci się okres nie spóźnił? a może zrób test jak masz wątpliwości//chocaz jak można je mieć po 2 normalnych okresach:/ / a nie czytasz forum, gdzie paranoiczki ciąże widzą po każdym większym obżarstwie, ale wahnięciu okresu..

Gość 23letnia
wiem ehhh masz racje, tylko ze ja panikara jestem:/nie ma sensu zebym brala tabletki bo moj chlopak mieszka w innym kraju i widujemy sie rzadko a moje schizy biora sie z tego ze sie naczytalam o tylu dziewczynach co mialy krwawienie i byly w ciazy:(

Gość ehh.....
Mogą wystąpić plamienia, ale to bardzo rzadkie zjawisko, a tu urosło do mitu ogólnie przyjętego za coś normalnego. W ogóle sobie głowy nie zawracaj takiemi głupotami. I mówię zrób test jeśli Cię to uspokoi, ale moim zdaniem szkoda 10zł...