Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tez tak macie

też macie tak czasami??

Polecane posty

Gość czy tez tak macie

kurcze jesteśmy razem ponad dwa lata a mnie czasami napada takie coś dziwnego. dziś chyba po raz pierwszy jakoś tak poważnie. że tak sobie myślę, że może on ma kogoś jeszcze. że smsuje z jakąś inną. nie mam żadnych dowodów, ani nic. tylko tak sama wyszukuje, a to, że nawet jak przy mnie czyta smsa co go dostał przed chwilą to może czyta go z archiwum, albo jakies inne rzeczy tak sobie nabije do głowy, że juz fizycznie od tego choruje. niedobrze mi, nie moge jeść... no koszmar.

Gość czy tez tak macie
upupu

Gość ja tam mam niestety.........
:(

Gość ja tak mam niestety.........
ja tak mam niestety- tak miało brzmieć :( wkręcam sobie takie dziwne rzeczy, jest w szkole gdzie studiują same dziewczyny to juz w ogole wyobraznia działa.!!!!!!!!

Gość czy tez tak macie
i co z tym robić?

Gość ja tak mam niestety.......
przestałąm o tym myslec...jesli ma mnie zdradzic to zrobi to....po co mam sie niepotrzebnie denerwowac, zreszta nie ma czym, bo ciagle podkresla ze jestem jedyna w jego zyciu, ze inne go nie intersuja, a musi rozmawiac z nimi, bo pzeciez razem studiują....jesli bede tak bardzo zazdrosna to sie w koncu wkurzy i mnie zostawi....:)

Gość ja tak mam niestety.......
radzę Ci wrzucić na luz, bo sama siebie wykończysz psychicznie...trochę dystansu do wszystkiego pozdrawiam :)

właśnie od wczoraj tez mam takie podejrzenia chociaz sie on zarzeka ze on nigdy z inna, a zaczelo sie po tym jak stweirdzil ze jedna laska w tv jest niezła, zwykle mi mówił \"ładna, ale Ty jesteś ładniejsza, i wgoloe Cie kocham itp.\" a teraz z uśmiechem na ustach stwerdzil, ze inna jest niezła i ani słowa o mojej urodzie, pewnie mnie wyśmiejecie,ale to zachowanie nie bylo normalne dla niego :( a mi przykro i czuje sie nieatrkacyjna chociaz chudne, bo cwicze i widze efekty na brzuchu i ogolnie ponoc pasztet nie jestem :( buuuu