Kiniolek 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Więc.. trudno u mnie stwierdzić kiedy jest pierwszy dzień okresu i kiedy zauważyłam tylko małą plamkę sięgnęłam po moją pierwszą tabletkę antykoncepcyjną (Novynette). Okazało się, że przez następne dwa dni nie pojawił się u mnie okres i nie wiem czy był to skutek tabletek czy po prostu za bardzo się pospieszyłam. Nie wiem czy teraz są skuteczne... I jeszcze pytanie.. dlaczego właściwie trzeba brać od pierwszego dnia cyklu !? Pomóżcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nduvgvfidf Napisano Czerwiec 11, 2007 zadzwon do ginekologa i niech on ci wytlumaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiniolek 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 No właśnie ginekolog, u którego byłam, sprawiał wrażenie, że chce się mnie jak najszybciej pozbyć.. nie bardzo miał czas na tłumaczenie, bo miał jeszcze ze 20 kobiet w kolejce. Poszłam prywatnie bo myślałam, że tak będzie lepiej... a jednak trochę się zawiodłam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiniolek 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Proszę was.. to dla mnie ważne.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Należy brac pierwszego dnia cyklu ,gdyż wtedy jest pewność ,ze tabletki zatrzymają owulację. Wzięcie wczęśniej raczej nie zaszkodzi, ale zabezpieczaj sie jeszcze gumką na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiniolek 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 No tak.. to, że są mniej skuteczne to wiem na pewno... Po prostu kochałam się dzisiaj z moim mężczyzną bez zabezpieczenia. Dopiero co skończył mi się okres więc byłam przekonana, że raczej nie ma zagrożenia. A jednak znalazłam stronę na której napisali, że w ciążę można zajść od pierwszego dnia cyklu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach