Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana Marija

Cera tradzikowa , zaskórniki , zatkane pory i

Polecane posty

Gość Ana Marija

przebarwienia :( mam 16 lat i od 3 lat ciągłe problemy ze skórą twarzy . Wyprysków nie ma dużo , pojawiają się najczęściej przed @ na brodzie i krańcach czoła ... "gromadki" ... wcześniej stosowałam i stosuje ale nie widzę poprawy .. ech , a nawet jest jeszcze gorzej http://mediweb.pl/sklep/product_info.php/products_id/4617 https://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=262 http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=4562 czasami maseczki oczyszczające :/ efektu 0 do dermatologa nie pójdę bo nie mam w ogóle kasy na drogie specyfiki . Szukam czegoś skutecznego , cena do 20zł Bardziej zależy mi na pozbyciu się tych okropnych zaskórników .. wrrr przeszukiwałam już forum ale wynik wyszukiwarki mnie nie usatysfakcjonował . Proszę was :) o polecenie środków , które przynoszą dobre efekty

najlepiej idz do apteki tam ci cos zaproponują, ale skąd wiesz czy dermatolog każe ci kupic drogie specyfiki? :] zawsze lepiej poradzic się experta! :) radze : lepiej idz! chyba nie chcesz miec czegos takiego do konca zycia.. Nic wiecej ci nie poradze ja nie mam problemów z cerą .. zycze powodzenia ;) pozdrawiam

Gość new in town
Wznawiając wątek, zastanawiam się nad kupnem Vichy Normaderm. czy faktycznie pomaga? Warto zainwestować w lepszy żel? Moja znajoma kupuje takie rzeczy w internecie, czy jest to bezpeicznie?

Gość mrowa3123
Mnie pomogły znacznie prostsze rzeczy - polecam poczytać forum Laboratorium Urody :)

Gość carmexowa
Mój kolega kiedyś miał straszny trądzik i wiesz czym go wyleczył? mył twarz przegotowaną wodą.

Gość ghnhyrgd
dermatolog przyjmuje panstwowo i nie tzreba miec skierowania (chyba) na poczatek da ci cos bez recxepty, acne derm, brevoxyl, kopszt ok 20 zl vichy ma niezbyt dobre kosmetyki.

Gość Mexyyy
A ja robie tak jak np. przychodze ze szkoły i juz nigdzie nie ide na 100% to zmywam fluid bardzo dokładnie myje buzie mydłem Dave nakładam taam gdzie mam syfy punktowo maseczke z zielnej glinki kupioną w rosmmanie za 5zł i tak chodze do wieczora nastepnie ide ja zmyc i nakładm BREwoksyl ide spac rano znów myje buzie nakładam brewoksyl czekam troche i maluje buzike i tak w kólko od pn. do piatku bo sobota i niedziela to rczej jkies wyjscia z przyjciółmi powiem pomaga . i raz na tydzien nakładm to maseczke na całą buzie na 30min syfy pojawiają sie tuz przed okres i to calkiem spore ale to mi pomaga

Gość ffffrrrtttt
a ja wlasnie stosuje vichy normaden 3 w 1 i mi pomaga,po tygodniu pory sie zwezyly,zaskorniaki zmalaly,nowe nie powstaja,myje twarz pelingiem z vichy i jeszcze innym,przemywam tonikiem i uzywam tego kremu,nie na kazdego to dziala,ale mi odpowiadaja kosmetyki vichy i zawsze je kupuje

Gość hytdjseet
rano przecieram twarz sprayem oczarowym albo hydrolatem oczarowym,na to zel aloesowy z 2 kroplami nmf albo olej a+e, wieczorem zmywam twarz zelem do calego ciala Babydream, raz na jakis czas przecieram tonikiem z kwasem PHA (z biochemiiurody) na to aloes albo jakis olej(kokosowy, migdalowy, rycynowy) od czasu do czasu maseczka z glinki zielonej lub czerownej lub z ekstraktu z cytryny lub ekstraktu z ananasa

Gość sanchooo
na zaskórniki bardzo dobry jest brevoxyl i kosztuje ok 20 zł

Gość polecam z reka na sercu
effaclar duo!!!!

Gość cera trądzikowa
Warto zastosować BRZOSKWINIOWY LEKKI KREM NA DZIEŃ MATUJĄCO-NAWILŻAJĄCY, ANTYTRĄDZIKOWY z esrii eva for teens. to nowa seria dla nastolatków przeznaczona własnie dla cery trądzikowej. Nie jest droga a naprawdę skuteczna.

Gość ania masik
Aplikator na wypryski HB - u mnie to super zadziałało, przede wszystkim cera powróciła do zdrowia, zniknęły zaczerwienienia, wszystko wygląda jak należy. Można powiedzieć, że docelowo udało się zadowalające efekty uzyskać.