Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Dziwię się facetom, którzy narzekają

Polecane posty

Gość hej pozdro a w
nie wszystkie mogą sobie pozwolić na mini to także oczywiste

Gość niestety nie jest
bo zasada jest prosta jak budowa cepa nie masz o czym gadać, to zamknij japę :o

Gość realnie az do bolu
dziewczyny w lato powinny chodzic w goracych szortach, dzisiaj widzialem dwie takie piekne lalunie, jedna pokazala mi jezyk,myslalem ze to zaproszenie do zabawy, a okazalo sie ze gowno prawda, pokazala jezor bo jestem brzydki jak kuutas diabla w zwisie

Gość gość
Odpowiadam w czym maja chadzać - we wszystkim, a nie tak że cala ulica paraduje w jednakowych strojach. Zawsze mówiłam NIE takim zwyczajom.

Gość hej pozdro a w
oczywiście z oczywistym nie moge się nie zgodzić jak przemineło z wiatrem:P

Gość gość
I nie mam rybaczków w szafie w ramach protestu, taka jestem zawzięta;)

Gość hej pozdro a w
żeby się wyróżniać pozdro wyskocz na golasa:P

Gość gość
Ech, odczuwam jednak lekka doze litości w stosunku do ludzi, nie mogłabym....:o

Gość gość
HA! JEstem lepsza, nie zasłaniam głowy, a czasem nawet pokażę reće:classic_cool:

Dziewczyny i kobiety niech chodzą ubrane, jak chcą. Ale nie chciałbym mieszkać w Iranie albo Arabii Saud. :O

Gość chce_ja_poznac
jest wysyp pieknych kobiet tylko dlaczego ja ich nie moge poznac :/ a kolezanki mowia ze jestem przystojny chyba nie klamia nie ?

Gość chce_kolczyka
widzisz bo nie musisz robic pierwszego kroku i ci sie tak wydaje troche lipnie jest dostac kilka razy nie albo napis na twarzy spadaj

Gość do deski
chyba jestes lesbo..........

Gość Jeszcze ja
Nie wiem gdzie wy macie te piękne wolne kobiety :O Ja juz od jakiedos czasu trafiam na same mężatki, lub w inny sposób niedostepne :O

NIe jestem lesbą😭 A co do tej niedostępności- to na pewno nie były mężatki. Poza tym to, że kobieta nie prezentuje pośladów i nie macha cycami na disco, nie oznacza, że jest niedostępna. Tak samo rozwalają mnie teksty o tych słynnych \"wymaganiach\":D Ja wiem, że Wy nie macie wielkich wymagań... Tylko po kiego wała się męczyć z kimś, na kogo się nie chce patrzeć i kto działa na nerwy? Zastanówcie się czasaem, co piszecie... Grube do gazu, deski też, brzydkie- wory na głowę, ale te ładne, to mają straszne wymagania:O

deska - osłabiasz mnie:o taka piekna dziewczyna... Umów sie ze mna,przerobimy temat :classic_cool: i wróci Ci radość zycia :D

Gość pewnie widziałaś turystki
bo polki to na pewno nie były

Gość albo faktycznie
daj przerżnąc yebace skoro chce to zrobic :o

Gość przeczytałem tylko 1-szy post
a więc deska wszystko sie wyjaśniło - po prostu podobają ci sie kobiety :) ja sobie nie wyobrażam że mógłbym iść w miasto a później pisać że spotkałem po drodze " pełno pięknych seksownych mężczyzn , niektórzy mieli zgrabne pupcie i torsy ,silne ramiona i tak ładnie sie uśmiechali , w spodniach tez było widać że maja sie czym pochwalić , jeden był tak atrakcyjny że nie mogłem od niego wzroku oderwać ,miał aksamitną zadbana blada skóre , czarne gęste lśniące włosy ,piekne oczy i ubrany był w świetną marynarke." tylko gej by tak mógł napisać :o , deska nie tłum tego w sobie jesteś lesba która boi sie nawet sama przed sobą przyznać że tak jest , faceci cie nie pociągają , jesteś dziewicą , po prostu szukasz w niewłaściwym kierunku ,od dziś zacznij podrywać kobitki :)

Gość sfde
``Chyba po prostu kobiety są płcią piękną, więc jak widzę jakieś szczególnie piękne egzemparze, to za nimi się oglądam. No sory- w domu mam marne widoki`` ja tez lubie patrzec na kobiety ,bo nie jestem gejem.

Gość sfde
bo widzisz po obejrzeniu kolejnej dawki modelek w jpgegach kazda laska na ulicy wydaje sie być nie doskonała.

Gość sfde
jeezeli nmie wyglada prawie jak modelka to sie nie kwalifikuje.Co z tego ze ma duzy biust co z tego ze ma ladne nogi skoro mozna byłoby sie jej wystraszyć w nocy? To wszystko wina pisemek i telewizji ,ktore promuja super piekne laski .Wsrod nich kazda nawet ładana dziewczyna z ulicy wyglada blado.