Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Dziwię się facetom, którzy narzekają

Polecane posty

że wkoło mało atrakcyjnych kobiet. Naprawdę. Ja nie wiem, gdzie Wy macie oczy. Właśnie wróciłam sobie z biblioteki, trochę połaziłam po mieście i widziałam tyle pięknych nóg, biustów, twarzy, że SZOK. Widziałam dzisiaj taką śliczną, młodą, elegancką kobietę, z cudowną figurą- biustem minimum D, wąską talią, długimi, zgrabnymi nogami, ładną i zadbaną dość bladą skórą- i do tego elegancka sukienka w jednym kolorze. Wyglądała tak, że nie mogłam od niej przez 10 minut oczu oderwać. Bo potem mi zniknęła:P Nie rozumiem, czemu narzekacie. Tyle jest pięknych kobiet! I to nie jakichś farbowanych lalek, ale takich naprawdę ładnych. Co jest, kurde, z Wami, że ja to widzę i mi się sama gęba śmieje, chciaż powinnam być zła i zazdrosna, bo jestempokracznym paszczurem:p, a Wy mówicie, że w Polsce nie ma ładnych kobiet?:O

Gość gość
Trudne tematy zapodajesz, nie na moja głowe, wybacz:o🖐️

:classic_cool: Serio, serio. Widziałam conajmniej 8 świetnych kobiet. Świetnych, czyli zadbanych, dobrze ubranych, z ładną twarzą, dobrym makijażem, ze śliczną figurą, które wszystko miały na miejscu i wyglądały bosko. Ani jednego fajnego faceta. I dwóch gejów:classic_cool: Obściskiwali się w autobusie i gruby drapał chudego za uszkiem...:p

Gość gość
No ja fajnych facetów też nie widuje:oPrawda to.

Gość gość
Jasne że nie wszystko, ale dużo, baaardzo dużo;)

Ale ja nie mówię, że to wszystko!:O Tylko często ludzie wypisują tutaj, że wszędzie same grube tyłki, spaślaki, brzydale, deski itd. Ja jestem deską. Jakieś 95% kobiet ma większy biust niż mój i to duuuuużo. Prawie wszyscy mają duży biust. I wiele kobiet naprawdę jest ładnych.

deska - nie mówze taki paszczur jesteś :-p ja bym Cię z łózka nie wyrzucił :D

to chyba jestem inny ;) kobiety nie sa po to aby je oglądać , miła i uczciwa niekoniecznie ładna to jest to na co zwraca sie uwagę niestety jestem chyba starej daty że mam taki pogląd ;)

tak są ładne kobiety tylko wszystkie i zajęte :P albo maja duze wymagnia :P

A ja nie interesuję się kobietami. Ale jestem estetką. Jakby na chodniku leżała kupa, to bym nie zwracała uwagi, a jak stoi piękna kobieta, to się gapię:classic_cool: W ogóle chyba jestem nienormalna, bo jak widzę jakieś całujące się zakochane pary, to zamiast puszczać ze złości parę uszami, to się cieszę tak, że aż się szczerzę sama do siebie:)

Gość ale talii brak
Fakt, w polsce prawie w ogóle nie ma fajnych, zadbanych, przystojnych facetów. I to jest kurwa niesprawiedliwość. Aż się czasem zastanawiam dla kogo kobity w tym kraju sie tak starają...

Gość ale talii brak
Patrz patrz i to raczej w kierunku na zagranicę. Bo tu biiiida z interesującymi mężczyznami :O

Gość realnie az do bolu
ja nie narzekam, swiat dla mnie to zona dlugo , dlugo, dlugo, nic Doda jak nie ma okresu, bo paskudnie wyglada w te dni. Po drugie dziewczyny, ktore mialem plaskie jak deski , bo takie lubie, byly bardzo kochliwe, tzn jeebliwe, i tak bardzo bym deskowatosc za wade nie uwazal

Nie no, fajni faceci są:) Ale za to tacy \"ogólnie\" przystojni zazwyczaj są strasznymi....:O No wiadomo:P Omijać z daleka. Chyba po prostu kobiety są płcią piękną, więc jak widzę jakieś szczególnie piękne egzemparze, to za nimi się oglądam. No sory- w domu mam marne widoki:classic_cool:

Gość czemu ona tak nudzi
zbanować ją :o

Gość TAK tak wiemy jesteś
biseksualna, to tera bardzo trendy szkoda tylko że tak nudzisz, że nawet pies by na ciebie nie spojrzał 💤

Gość gość
A ja widze same kobiety w rybaczkach na ulicy. Macie tak samo?:o Tragedia.

Gość nie my jesteśmy z miasta

Gość gość
Kuzwa, i co z tego że z miasta:D

Gość hej pozdro a w
czym mają chadzać ,aby zaspokoić twoją estetyke wyglądu

Gość naturalny27
piękno to nie wszystko co z tego jak podczas rozmowy jest cisza z tą piękną dziewczyną?