Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komputerowa laiczjka

Fujitsu siemens amilo pro- tylko dla profesjonalistow???

Polecane posty

hej:) zamierzam kupic niedlugo laptopa i wpadlam na ten w nazwie wyzej...ma pojemnosc 160GB co bardzo mi odpowiada,ale jestem w sprawach informatycznych troszke laikiem i zastanawiam sie czy ten komputer nie jest trudny w obsludze i czy sobie z nim "poradze":) Prosze o opinie:)

up:(:(

Gość jaba daba daba du
no wiec ja ci doradze, bo nie dosc ze nie jestem takim laikiem to jeszcze mam taki oto kompiuter otóż..spodobal mi sie, bo pare złącz usb, tani, niby wszystko ma tak naprawde ma tylko w miare dobry ekran ma natomiast wady bateria bardzo krotko trzyma wiatraczek ciagle buczy a w dodatku w tym modelu czesto sie psuje no i raczej powolny i duzy to jest laptop poza tym karta graficzna np jest kiepska, niby to nie przeszkadza ale chyba Aero glass to na nim nie zadziala

ale mnie nie potrzeba zadnego aero gl;assa mi potrzebny do pisania pracy licencjackiej dobry bedzie???:classic_cool:

a i jeszcze mam pytanie czy to ze komp ma 160GB pojemnosci nie wplywa na jego "powolnosc"?????pomooooozcie:(

160 GB nie wpływa na \"powolność\" ;) Natomiast co do marki... no jest dość tania i na pewno lepsza niż Acery, czy inne podobne badziewie, do pisania w zupełności się nada ;)

wlasnie duzo sie nasluchalam o tym ze acery to shit i wybralam zamiast acera fujitsu wlasnie...a jak to jest z bateria trzeba co jakis czas wylaczac kompa z sieci i puszczac na samej baterii zeby sie rozladowala to bedzie dluzej trzymac czy jak??:/

up:(

aha - a tak w ogole to po ile sa teraz truskawki?

hahahahahahahaahhahaahah:)

Gość jaba daba daba du
wybiez sobie lepiej laptop lenovo, sa najlepsze i chyba nie takie drogie mają dlugo dzialające baterie a fujitsu poprostu ma ma baterie ktora trzyma pol godziny i nic sie nie da poradzic

Gość polopolo
tylko nie siemens...:o najlepsze laptopy to hp, asus.

Gość polopolo
ostrzegam przed acerem właśnie i siemensem-fujitsu

Gość tak to
Fujitsu siemens w ogóle nie jest marka dla profesjonalistów:o za najtrwalsze marki laptopów uchodza IBM, Dell i HP; natomiast w kategorii tańszych polecany jest Asus