Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trza być twardym a nie miętkim

jak się rozluźnić w pracy??

Polecane posty

Dzisiaj zajecia pod tytułem "JAK ROZLUZNIAC SIE W PRACY": Zadania za 1 punkt: 1. Przebiec z pełna prędkością wokół wszystkich stołów w pokoju. 2. Głośno stękać i jęczeć w WC w obecności przynajmniej jednej osoby nieuczestniczącej w grze. 3. Całkowicie zignorować pierwszych 5 kolegów mówiących "dzień dobry". 4. Zadzwonić do kogoś, nieznanego osobiście, powiedzieć "niestety - nie mogę teraz rozmawiać" i odłożyć słuchawkę. 5. Sygnalizować zakończenie rozmowy przez zakrycie uszu rekami. 6. Dokładnie "wymacać" dostarczana właśnie przesyłkę i mruczeć "no.... no... to jest naprawdę FANTASTYCZNE w dotyku". 7. Co najmniej 1 godzinę chodzić z rozpiętym rozporkiem? 8. ... i każdemu kto na to zwróci uwagę mówić "ale ja tak lubię!!!" 9. Wracając od kserokopiarki iść tyłem. 10. W windzie za każdym razem, kiedy ktoś otwiera drzwi głośno wciągać powietrze. zadania za 3 punkty 1. Powiedzieć do szefa " jesteś COOOOL" jednocześnie "mierząc" do niego palcami ułożonymi w pistolet. 2. Mamrotać niezrozumiale do pracownika, następnie powiedzieć: "zrozumiał pan? Nie cierpię się powtarzać..." 3. Wywoływać samego siebie przez interkom. 4. Uklęknąć przed kranem z woda i pic - w zasięgu wzroku musi się znajdować przynajmniej jeden nie-gracz. 5. Wykrzykiwać przypadkowe liczby, kiedy jeden z kolegów cos liczy. zadania za 5 punktów 1. Na zakończenie zebrania zaproponować żeby wszyscy się wzięli za ręce . i odmówili "Ojcze nasz", dodatkowy punkt, jeśli samemu zacznie się modlitwę... 2. Wieczorem wejść do biura, jakiegoś pracoholika i w jego obecności, 10 razy włączyć i wyłączyć światło. 3. Każdego, z kim rozmawiamy, w przeciągu przynajmniej 1 godziny, nazywać Herbert. 4. Podczas najbliższego zebrania głośno zakomunikować ze się musi wyjść do toalety "z grubsza sprawa". 5. Każde zdanie kończyc słowem "starrry". 6. Pod nieobecność któregoś z kolegów, przeciągnąć jego stół do windy. 7. Podczas zebrania, co chwila walić się pięścią w głowę i powtarzać " bądźcie wreszcie cicho!!!! Skupić się nie można..." 8. Podczas obiadu uklęknąć przed jedzeniem i głośno powiedzieć "zaprawdę powiadam wam: pan dal mi pożywienie i nigdy juz nie będę cierpiał głodu!!!" 9. W kalendarzu kolegi napisać "podobam ci się w pończochach?" 10. Zanieść własną klawiaturę do kolegi i zapytać "zamienisz się?" 11. 10 razy przeprowadzić z kolega "konwersacje": "Słyszałeś?" "Co?" "Juz nic..." 12. Przyjść do pracy w mundurze i na pytania odpowiadać "nie wolno mi o tym mówić". 13. Udając szefa eleganckiej restauracji zadzwonić do kolegi i przekazać mu ze podczas ostatniego losowania wizytówek wygrał darmowa kolacje dla dwóch osób. 14. Podczas ważnej telekonferencji mówić z wyraźnym akcentem. 15. Znaleźć odkurzacz i przez dłuższy czas "sprzątać" wokół biurka. 16. Włożyć w spodnie kawałek papieru toaletowego tak, aby wystawał i udawać zdziwionego, kiedy ktoś zwróci uwagę. 17. Przed każdym uczestnikiem zebrania położyć filiżankę kawy i ciastko, następnie wszystkie ciastka rozgnieść ręką. 18. Podczas zebrania powoli, z hałasem, "podciągać" krzesło do stołu. 19. Podczas zebrania, ułożyć na stole plastikowe figurki (wg. uczestników zebrania) i kiedy ktoś zabierze glos - "animować" odpowiednia figurkę.

Gość koteczeka
smsm do ukochanej:) mozna sobie posmiac z nią jak tam w pracy było:P

zawsze jak mam gorszy dzień w pracy to to czytam i sobie wyobrażam:)) i odrazu humorek mi się poprawia:D polecam wszystkim stresującym się w pracy:))

Gość trza byś twardym a nie miętkim
lubiś - ja też:) ale jak to czytam to wyobrażam sobie minę mojej pani kierownik:D i mam taką polewkę, że szok:) teraz miałam parę dni wolnego, ale jutro już do pracy:( nie chce mi się.. ale poczytam w pracy to i zrobi mi się lepiej:))

:D:D:D moj szef chyba nie wie o kaffe... w pracy mi to nie przeszkadza,z obowiazkow sie wywiazuje...jest oki:)

moja szefowa to nie wie dokładnie co to jest internet, a co dopiero kaffe:D

Trzeba po prostu mieć dystans do tego co się robi. A tak poza tym, dobrze jest się zabezpieczyć jakimś wygodnym fotelem i paczką papierosów. Mnie zawsze jak szefowa wkurzy, to wychodzę na papieroska. Od razu mi przechodzi cała złość. TRZEBA MIEĆ DYSTANS DZIEWCZYNY !!