Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carol_20

DEPO_PROVERA pomocy kto brał ten zastrzyk??

Polecane posty

RAtunku!!! 6 czerwca miało mi się skończyć działanie zastrzyku. Brałam go pierwszy raz i więcej już nie chcę bo wypadały mi włosy a nastroje miałam takie że szok, ciągle nerwowa a teraz od 4 tygodni mam okres!!! boże czy to przez ten zastrzyk czy ze mną jest coś nie tak? nie wiem co robić ale mam już tego dość, lekarz mnie nie przyjmie bo mają pieprzony STRAJK!!!!

Gość dobra rada odpowiada
spokojnie nie raz tak sie zdarza bo kazda na hormony zawarte w depo prowerze moze reagowac inaczej mnie po prowerze "leciało "non stop przez okres działania czyli 3dawki przez 9 miesiecy i jeszce jakies pol roku potem organizm ma prawo"fiksowac" lekarz ci po prostu powie ze musisz przeczekac az to sie unormuje oczywiscie przejdz sie do lekarza dla własnego spokoju pozdrawiam

działanie depo prowery nie konczy sie z dnia na dzien

mnie lekarka powiedziala ze nie ma mowy zeby mi przepisala ten zastrzyk bo wiecej z tego szkody niz pozytku

no ja tez juz tego GOWNA nikomu nie polece dałam sie wrobic w to swinstwo tylko raz i o jeden raz za duzo!!!!

a co do włosów to fakt po porodzie wypadały mi garsciami

odbiegajac nieco od tematu doktorki z tym strajkiem przesadzaja i to ostro mało im wciaz i mało a widział ktos biednego lekarza?Dziwne jest tez to ,ze skoro" tak kiepsko" zarabiaja to i tak prawie wszyscy lekarze pchaja swoje dzieci na medycyne

Ja brałam depo-provere przez rok-czułam się świetnie,żadnych problemów z przytyciem,z włosami czy z cerą nie miałam.Przez cały ten czas nie miałam okresu,żadnych plamień.Od 9 miesięcy nie biore już zastrzyku i jedyny minus to ,to że nadal nie mam okresu.Były tylko 2-3 razy plamienia kilkudniowe

Gość szkodazedopoieroteraz
moj gion mowil ze takie zatsrzyki stosuja w krajach 3 swiata, bo po nich mozna miec trudnosci z zajsciem , albo wogole nie miec juz mozliwosci wiec mi przypisal plastry a;e moja kolezanka wz innego miasta uparla sie na nie, wziela 3 zasttrzyki, tam jest odstep chyba co 3 miesiace? i po tym przez rok dochodzila do siebie, w sensie regulacji cyklu, przytyla okropnie, dopiero po 3 latach zaszla w ciaze.... NIE POLECAM

dzieki dziewczyny. ja sie pytałam gina czy poleca zastrzyk czy raczej tabletki bo ja karmie piersią i mam ograniczone możliwości. Powiedział że nie ma żadnych przeciwwskazań. TEraz wiem że to nieprawda. Wiem że działanie zastrzyku nie kończy się z dnia na dzień ale co 3 mies sie go bierze dlatego napisałam dokładną date żeby to troche lepiej zobrazować. Jestem wściekła. A co do strajku to mój dziadek jak był bardzo chory to go nei przyjeli mimo że ma raka. Teraz okazało się że zostało mu raptem kilka dni życia jeśli nie zdążą mu pomóc bo doszła mu cukrzyca i żółtaczka i mówią teraz że badania trzeba biegiem robic A przysiegali.... nie należy im sie żadna podwyżka. Idziesz do lekarza i musisz prosić żeby cie przyjeli, nieraz czekać latami na wizyte. Za co te podwyżki? ??