Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdyniaaaaaa

Pytanie do kogos z GDYNI

Polecane posty

Gość gdyniaaaaaa

wybieram sie na wakacje do gdyni. dzielnica redlowo ul powstania wielkopolskiego dzielnica willowa. czy wie ktos czy z tego miejsca do morza i centrum czyli bardziej zaludnionych i obleganych miejsc jest daleko?

Gość misutki
to gdynia ma centrum? lol. przeciez to wiocha bez centrum jest

Gość gdyniaaaaaa
nawet wiocha ma swoje centrum. napisalam o co mi chodzi- o glowne skupiska stonek w miescie. bo ja to ogolnie lubie sobie popatrzec na ludzi

Gość gdyniaaaaaa
up

Gość Pytająca123
Spędzałam wakacje w Gdyni 3 razy z rzędu. Cudne miasto!!! Podmiejskie tam kursuja, więc nie bedziesz miała problemu:-)

Gość gdyniaaaaaa
no tak tylko ze komunikacja miejska raczej nigdzie nie jest daleko:) chodizlo o to zeby nie wydaewac kasy na bilety bo to bez sensu totalnie na wakacjach.ale dzieki

Gość gggggggg
Na plażę piechotką, a plażą spacerkiem do centrum. Na wakacjach nie ma pośpiechu, więc można nie wydawać pieniędzy. Tyle, że mam zastrzeżenia do plaży, bo to jednak nie to, co otwarte morze:-)

Gość malibnka
powstania wielkopolskiego to raczej nie willowa okolica,ale niewazne, do centrum masz jakies 5-7 minut autobusem,badz skm a do plaży zalezy jak jest polozony ten dom, ale do 15minut spacerem! A Gdynia jest super!!!!!!!