Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssmutnaa

Posze was o rade

Polecane posty

hej ;) heh pisze zeby sie wyzalic...a jednoczesnie zebyscie mi powiedzieli co mam robic i co sadzicie o sytuacji...jestem z chlopakiem...ostatnio nasze stosunki od kilku dni sa niespecjalne...z jego winy...to on powiedzial do mnie imieniem swojej bylej...ja nie zrobilam mimo wszystko o to afery....ale nastepnego dnia powiedzialam,ze nie spotkam sie z nim,bo sie zle czuje...nie uwierzyl raczej...(ale nie poszlam, bo musialam to wszystko przemyslec) wczoraj wymienilismy po jednym esie...zreszta to ja napisalam pierwsza...a potem cisza...az do dzisiaj...dzisiaj mu wyslalam esa w stylu milo ze sie odzywasz...i cisza nawet mi nie odpisal... ale to nie jest w jego stylu...on zawsze odpisuje chocby byl nie wiem jak zly itp...nie rozumiem co sie dzieje co mam robic;(;(;( co o tym myslicie??

Gość ma cie
gdzies na to wychodzi

Gość agusia70
Nie oszukuj się....on ma to gdzieś...Twoje smsy...Ciebie...Przykre to jest,ale wiem co piszę.ja to już przerobiłam.Walnij to wszystko z klasą...nie pozwól,by pozbawił Cię godności.Pozdrawiam

heh...;( ale on tak nie robil nigdy nawet jesli byl zly? moze jest zly ;( eh...zalamka;(;(;(

Gość jesli sie martiwsz
ze cos sie stalo, to raz zadzwon, zebys miala pewnosc, ze nie spotkalo go nic zlego( w zyciu roznie bywa) , powiedz jesli odbierze, ze nie ma co strzelac focha o pierdoly, powiedz ze tesknisz, badz ta madrzejsza:), w koncu to bzdura jest, jak Cie oleje to Ty go tez i pozamiatane, nie staraj sie wiecej

Gość skoro sie logowal
to masz dwa wyjscia albo zadzwonic, powiedziec jak Ci radze, albo juz na dobre isc w zaparte. Ja czasem zaciskam zeby i dzwonie z usmiechem i pieszczotliwie probuje ulaskawic swojego faceta, mowiac ze tesknie, ze to glupota jest, bo widzisz mialam kiedys podobna sytuacje i wlasciwie to jest pierdola. Pokaz ze Ci zalezy, bo moim zdaniem, jesli jemu na Tobie tez zalezy, to jak bedziesz dla niego mila, to powinno mu sie zrobic glupio, i bedzie Ci to probowal wynagrodzic.

heh...ale on caly czas pokazuje,ze mu nie zalezy raczej... nie wiem czy to dobry pomysl z tym pisaniem...nie chce sie juz wiecej ponizac:( wyslalam mu po raz drugi tego samego esa wlasnie...cisza.... :(:(:(:(:( co sie dzieje:(:(:(

Gość agusia70
jeśli jest zły i dorosły...powinien szczerze z Tobą pogadać...choćby z szacunku do Ciebie.Wiem ,jak fatalnie się czujesz...ja ciągnęłam taki stan przez dwa miesiące.Nie potrafił powiedzieć szczerze,ze już jest znudzony...pozbawił mnie mojej godnosci...a raczej sama się jej pozbawiłam...dlatego z całego serca radzę Ci....szybciutko to rozwiąż.

Gość skoro sie logowal
nie mowie o wysylanie smsa, tylko o telefonie, o rozmowie, co innego napisac, a co innego uslyszec druga osobe. Niepotrzebnie wysylalas tyle smsmow. Jak jak chce zalagodzic sytuacje to dzownie, moim zdaniem smsy kiepsko sie sprawdzaja.PO jego glosie wyczujesz, jaki ma do Ciebie stosunek. Jesli nadal bedzie zachowywal sie jak dziecko, to odpusc sobie.

no niby tak. ale czy jest sens zeby sie tak ponizac, bo jest to ponizenie nie da sie ukryc skoro cie olewa nie raczy anwet odpisac to ma mnie gdzies :( a ja bede dzwonic do neigo jeszcze ?:( nie wiem czy potrafie...:(

Gość skoro sie logowal
ja jestem bardzo dumna i wiele razy myslalam tak jak Ty, ale moze dlatego, ze moj chlopak jak mialam focha, nie zawsze slusznego, to mimo to dzwonil i byl dla mnie slodki, mowil zebym sie nie gniewala, ze teskni, nauczyl mnie ze czasem tak trzeba. Jezeli sie uda i sam powie, ze teskni nie bedziesz sie czula ponizona. A jesli Cie oleje, to daj sobie z nim spokoj i nawet jak sam sie odezwie to badz twarda i tez go olej, Wtedy odbijesz sobie:D sadzisz, ze jak tak o nim myslisz i czekasz na wiesci od niego, niepewna co on sobie mysli, to nie jest to ponizajace??Tyle ze on o tym nie wie. Jak sie dowiesz, ze ma Cie gdzies, to wtedy bedziesz wiedziala, ze musisz zwalczyc myslenie i nim i przestaniesz sie ponizac przed sama soba.

ale teraz nie bede dzwonic...bo on ma na rano do pracy...i zawsze o 21 spi juz :( moze sie jutro odezwie... jak nie...to nei wiem...wlasnie co wtedy?

Gość jak sie logowal
Wtedu moja droga zajmujesz sie soba.Jak nie bedziesz siebie szanowac, to inni tez nie beda. Trzeba wiedziec, kiedy walczyc i kiedy sobie odpuscic i odjesc z podniesionym czolem. Skoro facet strzela takiego focha o pierdole to nie jest facet, albo szuka pretekstu. Powtarzam wykaz inicjatywe, bo pozniej bedziesz zalowac, jak on sobie odpusci to go sobie daruj. Tobie potrzebny mezczyzna a nie facet strzeljacy focha o glupote.

Gość a ja tak...
olej skurwysyna :) nie on jeden na swiecie, znajdziesz sobie nowego samca o niebo lepszego :p

Gość huba duba
Nie dzwoń do niego-po co się upokarzać? Jak komuś nie zależy, to siłą nic nie zdziałasz. Ja rozumiem, że można ustąpić jak wina leży po dwóch stronach, ale to on Cię zranił tą sytuacją, on powinien Ci wyjaśnić, że nie myśli o byłej i starać się odzyskać Twoje zaufanie, a tu coś takiego? Miej honor, facet któremu zależy tak się nie zachowuje, a po co Ci taki, któremu nie zależy?

heh za pozno...nie wytrzymalam i zadzownilam...ale zapomnialam ze on chyba jest w pracy........ i nie odebral. zobaczy najwyzej ze dzwonilam. trudno....wyglada na to,ze to koniec... nie wiem jak sobie z tym poradze....ale jest mi naprawde zle.... czuje ze to juz bez sensu ze tu nic juz nie bedzie...... tak mi zle ;(;(;( myslalam,ze go dobrze znam......a tu cos takiego....... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(