Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GHFIUHDVIFIGF

Obrzydliwy oral!! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość GHFIUHDVIFIGF

sperma mojego faceta jest kleista i ciagnista bleee...nie mogeodwazyc sie na pieszczoty oralne...co robic?

Gość gość
Każda sperma jest taka, nie tylko Twojego lubego.

jak nie możesz to sie nie odważaj aż sie bedziesz mogła odważyć:P a co masz innego do wyboru? Chyba woli poczekać niż czyścić pawia z..... tak myśle przynajmniej

Gość gość
EEeeee, po prostu nie bierz tego do buzi, to nie jest mus, ani tym bardziej jakiś obowiązek;)🖐️

Tylko do tematu: Zgłoś to na komendę policji...jeśli byłaś do tego zmuszona siłą. Jeśli było inaczej to ciągnij aż do skutku by Ci się podobało.

Gość zdecydddowanie
Perła-----> masz Nobla :D:D:D:D:D GHFIUHDVIFIGF-------> ale kisiel "słodka chwila" to da rade, co??:P:P:P

Gość gość
Nie sluchaj jakis głupich rad - nie każdej kobiecie sie podoba polykanie spermy i w ogóle trzymanie jej w ustach. Nie musisz tego robić Byc może kiedys dojrzejesz i sama bedziesz chciala sprobować - byc może nie i tak tez jest dobrze. Nie przejmuj sie, to tylko oral;)

Gość pozdro się odezwała
specjalistka od spermy, kto by pomyślał!

Gość gość
Odedzwalam sie, bo mam tak jak autorka odkąd zaczęłam współzycie i nie wydaje mnie sie, żebym była przez to wybrakowana, albo że faceci byli nie trafieni:)

Nissanka ma dobry patent.... skorzystaj... bo jeżeli Twój facet oczekuje tego od Ciebie. a Ty będziesz zwlekać z zaspokojeniem jego pragnień... poszuka sobie coś na boku

Gość GHFIUHDVIFIGF
no kleista, taka jak kisiel nawet bardziej ciaglista bllee... nie pali nie pije uprawia sporty,nie wiem skąd ta konsystencja bo niekiedy czytałam tu że sperma jest innej konsystencji hmm

Gość czekałam na to całe lata