Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walenty28

Teraz sie zmieniłem, nie mam litości, tylko bezwzględny wygrywa

Polecane posty

Gość walenty28

zdradziła mnie żona. Teraz sie zmieniłem, nie mam litości. Uwodze kolegom żony, jak to tylk możliwe. Nie ma litości, nade mną nikt nie miał. Tylko bezwzględnie wykorzystywać wszystko i jechać z kurwami!!!!

Gość bzdura sam będziesz
czuł się z tym źle. Stracisz szacunek do samego siebie.

Gość walenty28
i co już straciłem

Gość bzdura sam będziesz
będzie Ci zorac gorzej. Do tego trzeba być zimnym skur....ynem. A Ty nie jesteś jeżeli tu piszesz o tym. Rób co chcesz ale sądzę, że nie będzie Ci z tym dobrze.

Gość co mam zrobic
wspolczuje ale dasz rade ... na poczatku jest trudno ale potem zaufasz i sie znow zakochasz jestes mlody ...

Gość chłopie
co ci pozostao , tylko tyle

Gość kkkokosanka
DROGI WALENTY.Szkoda mi ciebie,rozumiem twoje rozterki i to,ze chcesz sie mscic na calym rodzaju ludzkim...nie tedy jednak droga.Nietety,ale kobieta,ktora ma milosc w domu(takze w sypialni),szacunek,zainteresowanie ze strony meza nie odejdzie od niego,ani go nie zdradzi,chyba,ze jest niezrownowazona psychicznie.Jesli jednak twoja kobieta zrobila to,co zrobila,to widocznie brakowalo jej czegos w zwiazku.Jak dawno powiedziales jej,ze wyglada tak pieknie,kiedy ja poznales,kiedy przyniosles jej kwiaty tak bez okazji,albo sniadanie do lozka?????To sa oczywiscie przyklady,ale na pewno musialo byc cos nie tak,ze tak postapila.Pomysl o tym,znajdz przyczyne tego wszystkiego,a nie probujesz sie odegrac za swoje bledy na innych..

Gość jusiek
zgadzam się z kkkokosanką piszę swiętą rację

Gość kkkokosanka
jusiek,dzieki

Gość kokkosanek pojebanek
taaa kokosanka ma racje hahahah jesli kobieta sie pusci to znaczy ze zawinil facet.. haha nie ma jak wywrocic kota ogonem... puscila szpary i jeszcze wywola w nim poczucie winy... hahahah po prostu mistrzostwo... oto co prawdziwe szmaty robia z facetami... jesli ona kocha - to nie zdradzi... jesli sa problemy - to sie o nich rozmawia a nie szuka czegos na boku.. coz pewnie w cosmo napisali ze kochanek poprawi jej sytuacje w zwiazku hehehe

Gość Słoń ze śmigłem
Walenty---> Może i się lepiej czujesz. Ale na koniec, kiedy zapragniesz prawdziwego uczucia, Twoja wybranka dowie się o twojej przeszłości i zostaniesz sam.

Gość jusiek
a jak facet się puscił to zawiniła kobieta? Ciekawe proszę propozycje w tym temacie

Gość slodka_zolza
O,dobrze powiedziane...a dowie się na pewno. To zawsze wyhcodzi na jaw,prędzej,czy później. Taka wizytówka odstrasza pożądne panie.

Gość kkkokosanka
kkkokosanek pojebanek,zgadzam sie z toba,ze o problemach trzeba rozmawiac,ale jak my,kobiety wam mowimy o klopotach ,twierdzicie,ze narzekamy,nie sluchacie czesto tego,co do was mowimy .

Gość kkkokosanka
faceci zdradzaja z innych powodow,niz kobiety.

Gość jusiek
do kkkokosanka teraz mnie zaintrygowałaś a z jakich powodów?

Gość kkkokosanka
kobiety szukaja pocieszenia w ramionach innego,natomiast faceci hmmm rowniez ten powod,ale rowniez chec zaimponowania kolegom,proba sil w dojrzalym wieku(mowie o panach po 40-tce),kiepski sex w domu....

walenty w leb kopniety :) po co masz byc inny? badz dobrym czlowiekiem ...

Gość to dzieciak jakiś był
szkoda Waszych mądrych słów, Ludzie

Gość LLafiryndaaaa
oj Walenty 28, jakiś Ty głupi nie dość, że żona była nieszczęśliwa i musiała poszukać pocieszenia gdzie indziej to nic nie dało Ci do myślenia teraz pokazujesz się jakim palantem jesteś myslę, że to tkwiło w TObie, teraz tylko wylazło.... nareszcie znalazłeś uzasadnienie do swojego postępowania...