Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła_studentka

jakie studia??

Polecane posty

Gość przyszła_studentka

chciałam spytać o kierunki studiów na których nie ma nacistku na przedmioty humanistyczne. piszcie kierunki jakie studiujecie i jakie miasto a jak macie chwile to mozecie dopisac coś o tej uczelni PS. interesuja mnie zaoczne studia

Gość kjasf
przeciez to logiczne. poltechnika, akademia rolnicza akademia medyczna AWF , uniwersytet tez ma takie kierunkinp fizyka chemia biologia. reszta to juz z humanistycznymi przedmiotami

Gość przyszła_studentka
no tak logiczne ale ja jestem mało poinformowana:( kurcze matura juz za mną a co dalej?? :( poradźcie!! jesli ktos studiuje te kierunki wyżej wymienione prosze o więcej informacji

Gość przyszła_studentka
nie no elektronika albo mechatronika czy coś takiego to odpada, wolałabym bardziej takie "kobiece"

Gość student geodezji
polecam zaoczne studia geodezji w warszawie na UW im. Marii Skłodowskiej-Curie

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
a geologia?

Gość przyszła_studentka
no właśnie tak sie zastanawiałam ale boje sie ze sobie nie poradze:( to przeciez bardzo ciężki kierunek

Gość przyszła_studentka
nie geologia chyba odpada, ale w sumie to nic o niej nie wiem:( niby geografie na maturze zdawałam i jestem po technikum ochrony srodowiska ale nie widze sie w przyszłości w tym kierunku

Gość ważneważne
nie polecam biotechnologii... tzn. kierunek bardzo ciekawy, interesujący...ale zajęcia po nim brak.. A miało być tak pieknie...tararara rara raaa raraaaaaaaaaaaaaaa...