Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet.....

dlaczego nie lubicie facetów na tym forum

Polecane posty

Gość facet.....

:(

bo najczęściej nie mają nic do powiedzenia i uwypuklają swoj atawizm :O

Gość facet.....
nie rozumiem spacjo

Wlansie, bo \"nie rozumieja\":P a tak na powaznie to zawsze wcianaja sie z 1 i tym samym textem, a mianowicie,ze kobiety to \"materialistyczne dziwki\" i ze marza o facecie chamie:D to takie 2 motywy pojawiajace sie u facetow na kafe:D

a co masz do powiedzenia w kwestii kobiet???? tu się dyskutuje, a większość facetów przebywających tutaj nie ma pojęcia o kobietach.... i tylko rozwalają topiki, wulgarnie wrzeszcząc o sprawach intymnych

spacja chciala powiedziec, ze doznaje wewnetrznych frustracji gdy nie potrafi zrozumiec co chce przekazac plec przeciwna... (dlatego tez ma zadadki na stara panne) ;)

Gość tylko się dziwimy
bo nasi faceci z rzeczywistości uważają pisanie na babskim forum za szczyt obciachu dla faceta....

Zauwazylam tez,ze faceci na kafe sa niereformowalni:P I wyszukuja sobie jakies urojone kompleksy: a to wzrost ponizej 170, a to ze nie zarabiaja 5000 PLN, a to,ze sa brzydcy, nudni i glupi, itd, itp;) i chocby im 100 dziewczyn mowilo,z etak nie ejst to oni zawsze swoje:D:D

dlatego napisałam, że \"najczęściej\"....są wyjątki.... ale większość to strasznie zakompleksione dupki

Ja wiarę mam,brak tylko urody:P staram się być człowiekiem radosnym bo wiem że tacy są bardziej lubiani,nikt nie lubi ludzi którzy ciągle narzekają,zresztą co daje narzekanie:nic,co ma być to będzie.