Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loniii

problem skory twarzy w cieple dni czy ktos ma??

Polecane posty

Gość Loniii

gdy tylko robi sie cieplej na twarzy moja skora robi sie straszna szczegolnie na czole, jestem jak wysmarowana oliwa, a po jakims czasie pojawiaja sie kostki nie wiem co z tym zrobic czy ktos ma tez taki sam problem i wie co na to poradzic??

Tez tak niestety mam.Ale ja do tego wszystkiego mam tlusta skore a w lecie jest ona jescze tlusciejsza!!!!Po prostu szlak mnie juz trafia!!!

ja niestety też tak mam ale znalazłam sposób, co jakiś czas spryskuje twarz wodą termalną i skóra się nie świeci (przez 2-3 godziny).

Wlasnie mam pytanko odnosnie tej wody,jaka masz??I czy ona zmywa makijaz??

Nie wiem dlaczego mi tak skasowalo???Ponawiam moje pytanie? jaka woda jest dobra?I czy jak sie nia spryskasz to makijaz sie nie zmyje???

Gość Katineczka
Ja polecam krem Acne Mat na receptę u dermatologa. Jest świetny od zawsze przetłuszczała mi się skóra a teraz nic ;) a i jest ona to gównie na trądzik więc na krostki tez pomoże. Polecam

Gość szałwa
a ja biore tabletki z szałwi i skora mi sie nie swieci....nie pojawiaja sie tez zadne krostki.

Gość Loniii
a wiec jest jakies sposob :) do dermatologa nie pojde bo ostatnio chciala mi zafundowac kuracje antybiotykami za co podziekowalam, czy lekarz pierwszego kontaktu przepisze mi taka masc? a ta szalwia dziala na wydzielanie tego loju i takie sprawy?