Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iou0o

Mezatki,kobiety w zwiazkach-mam pytanie

Polecane posty

Gość iou0o

Co robicie gdy wasz malzonek,narzeczony,chlopak ma ochgote na bzykanie,ale wy jestescie wykonczone i macie ochote sie tylko poprzytulac..A wiecie ze ejsli odmowicie to on pojdzie na internet poogladac conieco i zrobic sobie dobrze w wc...????

Gość xa
jezeli odmówię to on to zrozumie i poczeka, nie pójdzie pooglądac stron xxx jak i nie zwali sobie w WC ani nigdzie indziej

Gość iou0o
a to ciekawe...a ile on ma lat?

Gość yyyoooaaa
xa - a ty skad taka pewna co on wyprawia ze swoim "ptakiem" ??? Co za zenada....albo dziecinada

iou0o-niech sobie idzie ogladac w internecie cotylko chce, nie mam nic przeciwko temu, bylebym tego nie widziala...!!!

Gość iou0o
no wiec zawsze macie ochote sie kochac czy zdazaja sie sytuacje ze jednak nie..co wtedy robicie????? ps.moj(26lat)musi byc obsluzony codziennie bo jak nie to....

Gość łoooo
"...moj(26lat)musi byc obsluzony codziennie bo jak nie to...." ja pierniczę! obsłużony! to ty robisz za jego lalkę dmuchaną? twoje uczucia się nie liczą? nawet jak padasz na twarz, to musisz mu dać, bo jak nie to....coś tam??? fajny ten twój chłop. swoje potrzeby ma a reszta......guzik go obchodzi, tak??

Gość iou0o
jak nie to: -ide na dziwki -czasami wychodzi wkurwiony nie wiadomo gdzie,wraca nad ranem pijany, -jka nie wychodzi siedzi cala noc(bo ni pracuje)na sttonach xxxa pozniej final w lazience... -w oogle caly wkurzony chodzi pozniej,kilka dni potrafi sie obrazic..

Gość iou0o
kochana looo,nawet jak okres to trzeba...czasami mam na prawde tego dosyc....

Gość rurociąg
Najlepiej wykastrować i później już nie trzeba obsługiwać.

Gość iou0o
no a co wy robcie zeby jakos lagodnbie odmowic seksu??

Gość a niby dlaczego
łagodnie odmówić? O czym ty dziewczyno wgóle piszesz , czy ty jesteś dmuchana lalą? Matko z córką s..... gdzie pieprz rośnie z takiego związku w którym nie masz prawa być zmeczona czy najnormalniej świecie NIE MIEĆ OCHOTY...

Gość puffcia
Witam:-) Czytajac twoja wypowiedz zastanawiam sie ile w ze soba jestes???. Jesli to zwiazek szczery i powazny to rozmowa jest jedynym rozwiazaniem.Jak porozmawiasz i on sie zgodzi na przerwe w seksie,a ty bedziesz miala obawy ze pojdzie na internet i bedzie ogladal stronki xxx:-) to powiedz mu odrazu o swoich obawach i zapytaj sie jego czy to zrobi!!

tak czasem bywa. Wtedy kładę się na brzuszku, on siada mi na udach i po prostu spuszcza sie na pupę. albo odwrotnie, leżę na plecach, on siada mi na brzuszek i spuszcza się na piersi. tak bywa kiedy całkiem nie mam ochoty.

Gość lamperia imperialna
u mnie podobnie :) czasem w innych układach, ale efekt ten sam ;)

Gość matko jedyna niezłego faceta
sobie znalazłaś. Ale każdy ma to, na co się godzi. Dla mnie wręcz nie do pomyślenia jest gdyby mój mąż żądał ode mnie seksu. Kochamy się tylko wtedy, kiedy obydwoje mamy na to ochotę. Przecież to, czego żąda od ciebie twój facet, to jest GWAŁT a nie miłość. Opamietaj się i nie delikatnie, ale dosadnie mu o tym powiedz. Czy ty się w tym związku w ogóle nie liczysz? Ważne jest tylko to, czego on chce? To chore jakieś

matko jedyna ------------> chyba trochę przesadziłaś ona nie pisała,że on ŻĄDA od niej sexu. a tak poza tym to chyba w kążdym związku czasem się zdaża,ze tylko jedna ze stron ma ochotę na sex.

Gość iou0o
to nie prowokacja.jak chcesz dam maila to popiszemy na mailu.Przekonasz sie ze mowie rpawde...niestetyyyy;/

Gość iou0o
no wlasnie,on nie zada.Ja np sie do niego rpzytule to on opd razu mysli ze chce sie bzykac.I wmawia mi to mowiac:wiem ze chceszz..."faktycznie pozniej nabieram ochoty,no fakt ze ejstem wykonczona jest faktem...on nie uznaje w tych sprawach slowa nie. Po porodzie doposcilo mi CALE 2 TYG!!!! :)

Gość xa
yyyoooaaa poniewaz dziecko mieszkamy razem, nie zamykamy sie przed soba w kiblu i co najwazniejsze nie mamy po 15 lat by byc niewyzytymi zwierzetami, połowek nie jmusi teraz natychmiast sie spuscic bo inaczej mu jaj pekna :O poczeka, gdyby nie czekal to by musial walic konia chyba co 1,5 godziny a ja bym ciiiipy albo ust nawet juz nie czula ...:O dziecko kiedys dorosniesz i moze nawet trafisz na doroslego umyslowo i emocjonalnie faceta wtedy bedziesz wiedziala o czym pisze :O

to takie proste, facet musi patrzeć, więc niech patrzy. albo on siedzi oparty w łóżku, a ja leże z rozchylonymi udami przed nim i już. bierze papierowy ręcznik, wyciera co narobił i spimy.

Gość miodek misia
nissanka to calkiem tak jak u nas :)

no własnie, aż trudno sobie to wyobrazić że w niektórych związkach to może być problem.

Gość iou0o
no ale jak ja nie chce mu DAC to on nie chce kjiz na mnie patrzec,idzie wtdy na internet. A pozniej do lazienki sie chowa jak szczur...