Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iou0o

Mezatki,kobiety w zwiazkach-mam pytanie

Polecane posty

Gość iou0o
a tam wyzej z tym PO PORODZIE mialo byc odpuscil. Literowka bo dziecko domaga sie uwagi

Gość iou0o
26 lat...ale to niedojrzalu emocjonalnie gowniarz... po slubie dwa lata(w pazdzierniku)dziecko ma 5-mcy

wiesz z tego co piszesz to właśnie tak pomyślałam,ze jest jakims szczeniakiem . to,że ma często ochotkę się poseksić to jeszcze nic takiego.bardziej martwi mnie ten internet :(

Gość iou0o
nastepnym razem sprobuje TOJEGO sposobu. ale np ja dzis bylam na soacerze z malym,a on poogladal sobie stronki i zalatwil sp[rawe znow w lazience...nawwt nie wiedzialam ze ma ocoht.e..czersto i robi takie akcje..

a nie mozesz mu zwyczajnie o tym powiedziec? pogadac szczerze? Kochanie nie mam dzis ochoty na seks, ale na takie wielkie przytulanie, pragnę poczuc twoje ciepło i się w Ciebie wtulic\" ? kazdy facet który szanuje swoją dziecwczynę, zonę. powinien to przecież zrozumiec....a nie odstawiac jakies marne szopki, tak jak z tym netem i łazienka :O co on chce przez to pokazac, co osiagnac, komu zrobic na złosc:O nie rozumiem, powiedz mu norlamnie o swoich oczekiwaniach, o swoich odczuciach, uczuciach wtedy itd. jesli ma troche oleju w głowie, powinnien zrozumiec pozdrawiam

Gość iou0o
Dziewczyny dzieki za odpisywanie.Psorbuje pogadac,chociaz neiraz to robilam.... Moze tym razem postaram sie przemowic mu do rozsadku. Cholera,mam nadzieje ze zrozumie ze to nie tak ze nie mam na niego ochoty,tylko po prostu ze jestem zmeczona... No w kazdym badz razie dzieki.Pozdrawiam rowniez:)