Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiedząca

Faceci - czy codziennie Wam staje?

Polecane posty

Gość Nie wiedząca

Jakiś czas temu dowiedziałam się od mojego kolegi, że facetowi jego interes codziennie po przebudzeniu staje. Mój chłopak, z którym jestem od niedawna, również to potwierdził. Powiedział, że u każdego, zdrowego mężczyzny tak się dzieje. Natomiast kolega mojej koleżanki powiedział, że u niego nie stoi codziennie. Panowie jak to u Was jest? Stoi Wam czy nie? Codziennie? I co jest normalne - to czy stoi codziennie czy też stoi, ale nie codziennie?

Gość Hiso
mój tylko w święta kościelne i państwowe

Gość moj tylko w srody
to juz jutro :classic_cool:

Gość rurociąg
Złamany w pół i stoi jak sosna.

Gość moj jak zagwizdze
fjuuuu! fjjjjuu! i juz stoi !!!

Nie ma dnia bez erekcji. Bez względu na charakter, inteligencje i światopogląd dalej jesteśmy samcami. Erekcja to dowód że zdrowymi samcami w sprawach seksualnych. Jak będe miał dzień bez erekcji (oby nigdy)to zacznę się obawiać o siebie.

Gość sfde
mój codziennie nie staje.Trudno olresli jak czesto .Roznie z tym bywa.

Gość sfde
zdarza sie ze tak ze dwa .trzy dni rzedu staje ,a i tak ze w ciagu tygodnia stoi jeden raz .

Gość sfde
ogolnie jest wiecej dni w ktorych nie stoi niz stoi

Gość rurociąg
Wszystko zależy od ilości zgromadzonej spermy. Jak często rucham to mniej staje samowolnie. A jeżeli mam troche przerwy w bzykaniu to mało guziki w rozporku nie popękają.

Gość facet.rocznik- inny
nie ma ranka bez erekcji niezależnie od aktywności

Gość facet rocznik 1930
staje codzienne rano i wieczorem

Gość rurociąg
Chyba MÓZG ci staje.

Gość facet rocznik 1930
mózg mi nie staje bo nigdy nie paliłem i nie piłem staje to co trzeba

Gość ciekawośćććć
a mój klęka do wieczornej modlitwy

Gość rurociąg
A mnie to raz koń w polu stanął.

Gość sfde
ja tam nie jestem zadowolony ze mi staje rano.

Gość Permanentny
A mi stoi permanentnie jak tylko w zasięgu wzroku mam jakąś laskę którą miałbym ochotę bzyknąć a ponieważ stale się takie kręcą to mi stoi PERMANENTNIE

Gość kobieta z tamtąd
zazdroszczę Wam tych erekcji serio

Gość mi staje pare razy
na dzień... ale mam przegub do wymiany i alternator, to chyba dlatego

Gość rurociąg
ONi mają elekcje a nie erekcje.

Gość sfde
A mi stoi permanentnie jak tylko w zasięgu wzroku mam jakąś laskę którą miałbym ochotę bzyknąć a ponieważ stale się takie kręcą to mi stoi PERMANENTNIE a mi nigdy nie stoi przy ubranej lasce nawet jak dużo pokazuje .Musialaby byc naga.

Gość sfde
jakby kobiety chodzily nago to caly czas by mi stał.

Gość rurociąg
Mnie zawsze stoi jak podepre drążkiem.

Gość stawaniee
porrane erekcje nie maja nic wspolnego z popedem seksualnym, poczytajcie troche o anatomi zanim bedziecie pisac domysly. zawsze nam staje rano, po prostu organizm jakby "cwiczyl" erekcje,., czasem mozemy to zauwazyc jak sie obudzimy, czasem ona ustaje zanim wstaniemy, ale mamy ja codziennie. poranny drag jest sterowany sygnalami z mozgu, codziennie rano

Gość pseudonim123
moj sie lekko przeciąga z rana, kiedys stal jak sosna, ale chyba za czesto go cwicze przed snem i juz nie chce mu sie okazywac gotowosci ;)

Gość lubie loki
Ciezkie pytanie po pierwsze to kilka razy dziennie czuje sie wzwod ktory czasem trzeba lekko tuszowac i blokowac nie pozwalajac na pelny ale normalny juz kontrolowany bez krempacji tez. 3 razy dziennie. Rano budze sie bez wzwodu ale budzi mnie budzik. Gdy wstaje wczesniej przed budzikiem to obserwuje u siebie wzwod badz tez jak pospie w weekendy i budze sie bez budzika ale czasem na to nie zwracam uwagi bo dalej leze a ten wzwod nie niesie za soba podniecenia poprostu czasem mocniej czasem jak chce sie sikac a jak nie to zdaje sobie sprawe z tego gdy ?chce sie obrocic na bok, na brzuch czy tez lekko sie wiercac czuje opor poscieli. Jednak weekendowe wzwody nawet nie wiem kiedy ale same ustepuja bo zazwyhczaj lezwe jestem zmeczony i mam wszystkow dupie;p. Podobno poranny wzod jest nie tylko poranny i nawet kilka razy w ciagu nocy staje. Ja o obecnej godzinie wstawania nie obserwuje takiego u siebie ale jak sie przebudze wczesniej badz wstaje bez budzika to stoi takze nie codziennie a wrecz rzadko budze sie ze stojacym. praktycznie tylko weekendy gdy sie czasem przebudze w nocy badz nad ranem z pol godziny przed pobudka lub tez popijac sporo na wieczor gdy nie che mi sie sikac przed snem a rano czuc ze pecherz uciska i wzwodzik nie che opasc a lekkie wstrzymywanie moczu jesszcze go poteguje i wtedy odczuwam przyjemnosc przy takim wzwodzie . Na tygodniu chodze dosc pozno spac po miedzy 23 a 24 czesto po 24 a wstaje o 6 rano wiec nie wiem czy to niema wplywu na moj zegar biologiczny wzwodow nocnych;p